Maskinoperatör till livsmedelsproduktion i Landskrona

Maskinoperatör till livsmedelsproduktion i Landskrona

Ingress om kunden
Är du självgående, engagerad och erfarenhet av produktion som operatör? Då är detta tjänsten för dig!

Ingress om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Som maskinoperatör övervakar och kontrollerar du tillverkningsprocessen samt att ansvara för en god hygien och säkerhet.
Arbetsuppgifter som förekommer är bland annat:
  • Packning
  • Rengöring
  • Övervakning
  • Omställningar
  • Filmbyten
Uppdragen är förlagda till skift (dag/kväll/natt/helg)

Utbildning
Du som söker har gymnasieutbildning, gärna teknisk eller annan motsvarande utbildning. Alternativt att du har arbetslivserfarenhet från maskintekniskt arbete i en producerande verksamhet.

Personliga kvalifikationer
För att passa i rollen som konsult hos vår kund behöver du vara en ödmjuk lagspelare med ett prestigelöst förhållningssätt. Har ett intresse för teknik och är praktiskt lagd - Du är ansvarstagande - Noggrann - Tycker om att arbete i team - Du är flexibel och har lätt för att hitta lösningar på eventuella problem -
I övrigt ser vi efter en person med intresse och vilja till att lära och komma framåt.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan redan idag via vår hemsida.

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.