Lagermedarbetare till Landskrona

Lagermedarbetare till Landskrona

Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Vill söker ni för kunds räkning en person som kommer ha ansvar för varuprover. Du kommer att ha ett tätt samarbete Customer Service.
Tunga lyft kan förekomma i samband med packningar av varuprover åt våra kunder samt bokning av transporter.
För att kunna arbeta självständigt krävs också att du har truckkort med behörighet för skjutstativtruck (B3).

Arbetstid: Dagtid: Kl.07.00-15.00

Utbildning
Truckutbildning: B3

Erfarenhet
Då det förekommer en del truckkörning i denna tjänsten är det krav på att du har erfarenhet av just skjutstativstrucken. Skriv gärna med i din ansökan under vilken period du har kört detta.

Personliga kvalifikationer
Som person är du noggrann, flexibel och har hög arbetsmoral. Du tål stress och gillar att ta initiativ. Du bör ha intresse för att arbeta fysiskt och i team, men samtidigt klara av att jobba självständigt. I övrigt är du utåtriktad och kommunikativ. För att trivas i vår bemanning är det också en fördel om du tycker att det är roligt med nya arbetsplatser och kollegor.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal och GFL

Ansökan
Du söker tjänsten via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före senaste ansökningsdatumet. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan snarast möjligt!

Startdatum
Heltid: 6 månaders visstidsanställning med chans till förlängning.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 feb (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.