CNC-operatör till företag i Landskrona

CNC-operatör till företag i Landskrona

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu efter en CNC-operatör.
Företaget arbetar inom tågbranschen och erbjuder dig ett spännande och utmanande arbete i en god gemenskap.

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av att ställa och rigga maskiner. Du ska ha goda kunskaper och praktisk erfarenhet av programmering, skärande bearbetning, Du kommer arbeta med horisontella fleroperations maskiner i nya Makino maskiner med fanuc styrsystem och Fastems pallet system.

Arbetstiderna är tvåskift.

Utbildning
Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens/erfarenhet

Personliga kvalifikationer
Vi söker efter dig som gärna arbetar självständigt såväl som i team. Du är ordningsam och lägger stor vikt vid kvalité i ditt arbete. Vi ser i övrigt att du är positiv, framåt och har en hög arbetsmoral.

Lön och anställningsvillkor

Enligt kollektivavtal.

Ansökan
Urvalet sker löpande, Välkommen in med din ansökan

Uppdragslängd
Tillsvidare.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 juli (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.