Redovisningsekonom till ohlssons

Redovisningsekonom till ohlssons

Ohlssons AB är ett av södra Sveriges mest snabbväxande företag inom återvinning/avfallshantering, spoltjänster, transport och entreprenad. Med hjälp av modern utrustning och yrkeskunnig personal servar vi våra kunder. Vårt huvudsakliga verksamhetsområde är i Skåne, Halland, Småland och Blekinge. Vårt huvudkontor ligger i Landskrona. Koncernen har en omsättning på drygt 800 miljoner med ca 500 anställda.


Redovisningsekonom till Ohlssons i Landskrona
Brinner du för redovisning och önskar arbeta i en växande koncern? Vår ekonomiavdelning behöver förstärkning av en driven och självgående redovisningsekonom. Vi söker nu dig som är redo att anta utmaningen.

Som redovisningsekonom på Ohlssons AB kommer din främsta arbetsuppgift vara att arbeta med redovisning och uppföljning i våra olika koncernbolag. Du kommer exempelvis att arbeta med:
  • Löpande redovisning, avstämningar, månadsrapportering, årsbokslut och skattedeklarationer
  • Hantering av fakturering, kundreskontra samt leverantörsreskontra
  • Upprättande av årsredovisningar och inkomstdeklarationer
Vem är du?
Vi söker dig som har minst ekonomiutbildning på gymnasienivå. Vi tror att du har minst 2-3 års bred erfarenhet från redovisnings- eller revisionsbranschen. Du är van vid att upprätta bokslut och årsredovisningar och du har goda kunskaper inom svenska moms- och skatteregler. Redovisningen sker enligt både K2 och K3 vilket innebär att erfarenhet av detta är meriterande.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och noggrann. Du är van vid att hålla deadlines. Det är viktigt att du har förmågan att kommunicera på alla nivåer och är mån om att varje dag gå till jobbet och göra ett bra arbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning.

Har du frågor? Tveka inte att kontakta Per-Johan Olsson, ekonomichef, på telefon 010-450 02 11.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec (18 dagar kvar)