Tekniker

Tekniker

Servicetekniker
Är du en teknikintresserad person som söker en ny utmaning i rollen som Servicetekniker?

Till Oatly i Landskrona letar vi efter dig som har arbetserfarenhet som tekniker och har bakgrund inom el- och automation.

Arbetsuppgifter
  • Utföra förebyggande service, underhåll och reparationer, avancerade felsökningar samt maskininstallationer i företagets maskinpark.
  • Arbeta med Oatlys underhållssystem och i deras verkstad.
  • Utföra underhåll och service av fastigheten.
Arbetet sker i skiftgång. Beredskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer och erfarenheter

Vi söker dig med ett stort tekniskt intresse och datorvana. Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån arbete med automation, styr- och reglerteknik, pneumatik, TIG-svetsning och elektronik. Utbildning på gymnasienivå inom teknik, gärna el- och automation och erfarenhet av modern processtyrning är meriterande liksom några års erfarenhet från industriell produktion.

Du har ett brinnande intresse och känsla för teknik och maskinell utrustning.

Personliga egenskaper

Som person är du lösningsfokuserad, självgående och ansvarstagande. Du är mån om att hålla en hög kvalité i ditt arbete och trivs med att arbeta självständigt. Du trivs i en föränderlig miljö och motiveras av utveckling och att lära dig nya arbetsuppgifter. Du har en positiv inställning och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.

Oatly erbjuder dig

Du kommer att arbeta i en kreativ och dynamisk miljö med kollegor som brinner för Oatly och dess produkter. Oatly är inne i en expansiv fas med många spännande utmaningar och utvecklingsmöjligheter för såväl företaget som medarbetarna. Oatly erbjuder en roll i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden kombinerat med driv och entreprenörsanda.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Oatly med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Elisabeth Widéen eller Niklas Björk på JKS Sverige på 040-12 12 25.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Niklas Björk
Telefon 042-12 12 16
Område Landskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 2 nov 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Oatly AB är ett innovativt företag med stark framtidstro och engagerade medarbetare som utvecklar, tillverkar och säljer unika havrebaserade livsmedel. Oatly är i dagsläget cirka 300 anställda och finns med kontor, innovations- och produktionsanläggning i Landskrona och huvudkontor i Malmö. Med en stark tillväxt på en internationell marknad har Oatly många spännande utmaningar och projekt framför sig.