Underhållstekniker till Oatly
Vi söker en underhållstekniker till Oatly i Landskrona.

Arbetsuppgifter

Som underhållstekniker på Oatly kommer du att utföra förebyggande service, underhåll och reparationer, avancerade felsökningar samt maskininstallationer i företagets maskinpark. Du kommer att arbeta med företagets underhållssystem och i verkstaden. Du kommer även att utföra underhåll och service av fastigheten.

Arbetet sker i skift. Beredskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer och erfarenheter

Vi söker dig med ett stort intresse för teknik och maskinell utrustning. tekniskt intresse och datorvana. Utbildning på gymnasienivå inom teknik och erfarenhet av modern processtyrning är meriterande liksom några års erfarenhet från industriell produktion, gärna inom livsmedel. Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån arbete med styr- och reglerteknik, pneumatik, TIG-svetsning och elektronik

Du har ett brinnande intresse och känsla för teknik och maskinell utrustning.

Personliga egenskaper

Som person är du lösningsfokuserad, självgående och ansvarstagande. Du är mån om att hålla en hög kvalité i ditt arbete och trivs med att arbeta självständigt. Du trivs i en föränderlig miljö och motiveras av utveckling och att lära dig nya arbetsuppgifter. Du har en positiv inställning och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.

Oatly erbjuder dig

Du kommer att arbeta i en kreativ och dynamisk miljö med kollegor som brinner för Oatly och dess produkter. Oatly är inne i en expansiv fas med många spännande utmaningar och utvecklingsmöjligheter för såväl företaget som medarbetarna. Oatly erbjuder en roll i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden kombinerat med driv och entreprenörsanda.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Oatly med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Elin Jonsson på 0709-68 30 20.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Elin Jonsson
Telefon 040 12 12 25
Område Landskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 25 juli (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Oatly AB är ett innovativt företag med stark framtidstro och engagerade medarbetare som utvecklar, tillverkar och säljer unika havrebaserade livsmedel. I dagsläget har Oatly cirka 150 anställda och finns med kontor, innovations- och produktionsanläggning i Landskrona och kontor i Malmö. Med en stark tillväxt på en internationell marknad har Oatly många spännande utmaningar och projekt framför sig.