Maskinoperatör

Maskinoperatör

Maskinoperatörer till Oatly
Vi söker Oatlys hvudkontor i Malmö

Arbetsuppgifter

Kvalifikationer och erfarenheter

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann, självgående och ansvarstagande. Du är mån om att hålla en hög kvalité i ditt arbete och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du trivs i en föränderlig miljö och motiveras av utveckling och att lära dig nya arbetsuppgifter. Du har en positiv inställning och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.

Oatly erbjuder dig

Du kommer att arbeta i en kreativ och dynamisk miljö med kollegor som brinner för Oatly och dess produkter. Oatly är inne i en expansiv fas med många spännande utmaningar och utvecklingsmöjligheter för såväl företaget som medarbetarna. Oatly erbjuder en roll i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden kombinerat med driv och entreprenörsanda. Kommunikationsvdelningen har en central roll inom företaget och jobbar tillsammans med samtliga avdelningar inom Oatly.

Ansökan

Oatly har i detta uppdrag valt att samarbeta med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Jonsson på JKS Sverige på 0709-68 30 20.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Elin Jonsson
Telefon 040 12 12 25
Område Landskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 7 juli (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Oatly AB är ett innovativt företag med stark framtidstro och engagerade medarbetare som utvecklar, tillverkar och säljer unika havrebaserade livsmedel. Vi är i dagsläget cirka 100 anställda och finns med kontor, innovations- och produktionsanläggning i Landskrona och kontor i Malmö. Med en stark tillväxt på en internationell marknad har vi många spännande utmaningar och projekt framför oss.