Laboratorieassistent

Laboratorieassistent

Extrajobb som Laboratorieassistent
Vi söker omgående två laboratorieassistenter till Oatly i Landskrona för extrajobb på helger.

Arbetsuppgifter

Som laboratorieassistent arbetar du främst med mikrobiologiska analyser. Det innebär att du utför strykningar på platta. I rollen ingår även skötsel och underhåll av utrustningen. Du kommer också att medverka i olika projekt i produktionen.

Kvalifikationer, erfarenheter och personliga egenskaper

Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och är intresserad av ett extrajobb på främst helger. Med fördel studerar du inom livsmedel/mikrobiologi/laboratorieteknik eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av analysarbete på ett laboratorium.

Du har datorvana och hanterar Office-paketet samt har en god förmåga att uttrycka dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du strukturerad och är ansvarstagande och kan jobba självständigt. Du är duktig på att kommunicera och du är noggrann och kvalitetsmedveten.

Oatly erbjuder dig

Du kommer att arbeta i en kreativ och dynamisk miljö med kollegor som brinner för Oatly och dess produkter. Oatly är inne i en expansiv fas med många spännande utmaningar och utvecklingsmöjligheter för såväl företaget som medarbetarna. Oatly erbjuder en roll i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden kombinerat med driv och entreprenörsanda.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Oatly med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Elin Jonsson på 0709-68 30 20.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Elin Jonsson
Telefon 040121225
Område Landskrona
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 3 okt (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Oatly AB är ett innovativt företag med stark framtidstro och engagerade medarbetare som utvecklar, tillverkar och säljer unika havrebaserade livsmedel. Oatly är i dagsläget cirka 130 anställda och finns med kontor, innovations- och produktionsanläggning i Landskrona och kontor i Malmö. Med en stark tillväxt på en internationell marknad har Oatly många spännande utmaningar och projekt framför sig.