Process Engineer - Automation

Process Engineer - Automation

Din roll:
Du ingår i en grupp av ingenjörer som alla vill nå en hög teknisk tillgänglighet i maskinparken. Du rapporterar till den Tekniska chefen och åtnjuter stort mandat att påverka anläggningens tekniska utveckling inom automationsområdet. I korthet innebär det bland annat följande:

Projektledning av anläggningsspecifika projekt inom automationsområdet
Deltagande i globala projekt
Felsökning i befintlig SCADA och styrsystem
Driva utveckling- och förbättringsarbete
Standardisering och processutveckling på lokal och global nivå.

Tjänsten är placerad i Landskrona.

Din profil:
Vi söker primärt dig med teknisk utbildning på eftergymasial nivå och några års erfarenhet från liknande roller inom-, eller med koppling till, processindustrin. Det är extra meriterande med erfarenhet från livsmedelsindustrin.

För att lyckas i rollen krävs en engagerad och målmedveten personlighet. Vi söker dig med ett tydligt driv och en vilja att ständigt utveckla processerna och tekniken inom ditt kompetensområde. Du är strukturerad och trivs i en föränderlig miljö.

Du har god processförståelse och goda kunskaper inom programmering- och felsökning i styrsystem.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Körkort är ett krav.

Du kommer till en fantastisk arbetsgivare och ett företag på frammarsch. På Oatly är du med och gör världen lite bättre och aktivt delaktig i att lösa den globala klimatutmaningen. Oatly växer hela tiden och karriärmöjligheterna är därmed mycket goda.

Din ansökan:
Sista ansökningsdatum är den 7/6. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Lindquist, Rekryteringskonsult, på telefon 070-453 13 53.
Mer info
Kontaktperson Thomas Lindquist
Telefon 070-453 13 53
Område Landskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Oatly finns av en enda anledning: vi vill göra det enkelt för folk att äta och dricka så att de mår bra och samtidigt slipper oroa sig för att de tär på planetens resurser. Oatly grundades på 90-talet efter att forskare vid Lunds Universitet gjort den revolutionerande upptäckten att naturliga enzymer kan omvandla fiberrik havre till näringsriktig flytande föda, perfekt anpassad för människor. Idag är metoden patenterad och vi arbetar hängivet vidare med vår uppgift: att förbättra både enskilda individers och hela planetens välbefinnande med ett produktsortiment som hämtar sin kraft från svensk havre.
Med huvudkontor i Malmö och produktions- och utvecklingsanläggning i Landskrona har Oatly södra Sverige som hemmaplan. Oatly-varumärket finns i fler än 20 länder i Europa och Asien. Oatly omsätter ca 800 Mkr och har ca 150 medarbetare.