Maskinoperatörer till Oatly

Maskinoperatörer till Oatly

Om kunden
Om Oatly
Oatly vill inspirera till en förändrad livsstil genom att få fler till att välja en växtbaserad kost för såväl klimatets som hälsans skull.

Företaget grundades på 90-talet och har sitt ursprung i forskning från Lunds Universitet. Idag erbjuder Oatly ett brett utbud av näringsrika och hållbara havrebaserade produkter som bygger på en patenterad teknik där naturliga enzymer omvandlar fiberrik havre till näringsrik flytande föda, perfekt anpassad för oss människor.

Oatly har idag cirka 750 anställda. Med produktion och globalt huvudkontor i Sverige, samt kontor och fabriker på flera andra håll finns Oatly idag i nästan 30 länder i Europa, Asien, Nordamerika och Australien. Och vi har förstås inga planer på att sluta växa. För ju fler människor vi når ut till, desto större skillnad kan vi tillsammans göra för vår planet.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för Oatlys räkning initiativrika och nyfikna maskinoperatörer till Landskrona.

Som maskinoperatör övervakar och kontrollerar du tillverkningsprocessen samt ansvarar för en god hygien och säkerhet.
Arbetsuppgifter som förekommer är bland annat:
  • Kvalitetskontroller
  • Packning och fyllning
  • Rengöring
  • Övervakning
  • Omställningar
  • Filmbyten
  • Då du jobbar med livsmedel förekommer det mycket dokumentation
Arbetstiderna är förlagda till 5-skift.

Utbildning
Du har avslutat dina gymnasiala studier.
B-körkort.
Truckkort är inget krav men meriterande.

Erfarenhet
Det bör ha tidigare erfarenhet som maskinoperatör, har du dessutom erfarenhet från livsmedelsproduktion är det givetvis till din fördel men det är inget krav. Du behärkar det svenska språket i tal och skrift.

Personliga kvalifikationer
För att passa i rollen som konsult hos vår kund behöver du vara en ödmjuk lagspelare med ett prestigelöst förhållningssätt. Har ett intresse för teknik och är praktiskt lagd. Som person är du ansvarstagande, noggrann och tycker om att arbete i team.
Du är flexibel, har lätt för att hitta lösningar på eventuella problem och klarar av att arbeta i en produktion under förändring och utveckling. Du har en positiv inställning och gör det där lilla extra för att bidraga till Oatlys utveckling.
Oatly är inne i en expansiv fas och vi söker dig som vill vara med långsiktigt på deras resa.

Lön och anställningsvillkor
Enligt kollektivavtal.

Ansökan
Ansök genom att ladda upp CV och personligt brev här i annonsen, vi tar inte emot ansökningar genom e-post. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte, urval sker löpande.

Startdatum
Uppstart är beräknad till mitten/slutet av Januari.

Uppdragslängd
Inledningsvis är du uthyrd som konsult från oss på Palm & Partners i 3 månader, därefter är det en visstidsanställning hos kunden på 6 månader och om allt fungerar så blir finns det stora möjligheter till en tillsvidareanställning.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.