Rörnätstekniker NSVA

Rörnätstekniker NSVA

Vi som arbetar på NSVA vet att vi har ett av de viktigaste jobben som finns. Vi ska se till att det kommer rent vatten ur kranen och att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Det är en uppgift som inte bara kräver den yppersta av kompetenser utan även ett stort ansvar från var och en av oss. Vilken uppgift du än har på NSVA så är din delaktighet och arbetsinsats en viktig del i det pussel som gör att vi kan leverera det resultat som samhället förväntar sig av oss. Med öppna dialoger och aktivt kunskapsutbyte lägger vi fundamentet för ett företag där kompetens, ansvar och arbetsglädje driver oss. Vi är idag ca 200 medarbetare.

Till avdelning Rörnät söker vi nu en Rörnätstekniker till driftområde Söder

Avdelning Rörnät arbetar med drift och underhåll av NSVA-kommunernas VA-nät samt investeringsprojekt inom området VA.

Avdelning Rörnät har ca 40 medarbetare med tre driftområden, Norr där Båstad, Bjuv, Åstorp, Perstorp och Örkelljunga ingår, Mitt där Helsingborg ingår och Söder där Landskrona och Svalöv ingår.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av drift- och underhållsarbeten i vårt ledningsnät, dvs att ta hand om akuta läckor, planerade renoveringar av befintliga ledningssträckor och nyanläggning av vårt VA-nät.

Egenskaper

Som person är du tekniskt lagd, strukturerad, noggrann, social och ansvarstagande med förmåga att arbeta i grupp, självständigt och i nära samarbete med våra entreprenörer och beställare.

I arbetet som rörnätstekniker kommer du i kontakt med många människor vilket ställer krav på att du är lyhörd och kan kommunicera på ett bra och tydligt sätt med medarbetare, kunder och allmänhet. Du har hög serviceanda och är engagerad. Du är öppen, har en positiv inställning, delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter samt deltar aktivt i utvecklingen av verksamheten och det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har avslutad anläggningsteknisk utbildning och/eller erfarenhet som bedöms likvärdigt. Du bör ha minst några års erfarenhet av rörläggningsarbete. B-körkort är ett krav och grundläggande datorkunskaper då vi rapporterar allt digitalt. Du skall ha ett högt engagemang att arbeta mot gemensamma mål och vilja utvecklas i ditt arbete med en positiv laganda.

Mer information

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Provanställning på sex månader kan bli aktuellt Tillträde sker enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten hör gärna av dig till Rasmus Sjölin, gruppchef 010-495 87 69

Ansökan

Är du den vi söker? Välkommen att skicka din ansökan senast 2021-02-28. Vi tillämpar löpande urval.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)