Arbetsledare till NA-KD AutoStorelager i Landskrona, Logent

Arbetsledare till NA-KD AutoStorelager i Landskrona, Logent

Om tjänsten

Vill du ha möjligheten att vara med och bygga upp ett lager av toppklass och visa din förmåga att bygga ett vinnande team och skapa goda resultat. Är du redo?
Vi söker dig med erfarenhet av ledarskap, lagerarbete och passion för att effektivisera!

Logent har fått förtroendet att drifta och bygga upp NA-KDs AutoStore och e-handelslager för norden och vi behöver nu förstärka logistikteamet med en erfaren arbetsledare. Du kommer få en viktig roll där du blir en av två arbetsledare som bistår Site Manager med att planera godsflöden, utveckla logistikprocesser och leder personalen i det dagliga operativa arbetet. Verksamheten kommer att vara starkt expansiv, från ett 50-tal anställda vid start och i ett senare skede upp till 150. Som arbetsledare initierar, driver och verkställer du förbättringar i rutiner och processer och säkerställer att uppsatta mål för verksamheten nås. Du blir anställd hos Logent och blir en del av vår framgångsrika organisation inom lagerlogistik. Tjänsten är placerad vid NA-KDs AutoStorelager i Landskrona.

Arbetsuppgifter
  • Leda och motivera personal och driva igenom förbättringsprojekt
  • Ansvara för KPI: er och daglig uppföljning
  • Ansvara för ordning på lagret
  • Planera personalbehov
Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap och ett brinnande intresse för logistik och lager. Du är utvecklingsinriktad, van att arbeta med effektivitets- och förbättringsarbete och har en förmåga att se saker ur olika perspektiv, både "här och nu" såväl som att höja blicken för framtida utvecklingar och utmaningar. Du gillar ordning och reda och har ett IT-intresse och en god förståelse för WMS-system.
Du jobbar gärna i ett högt tempo och tycker att förändringar är spännande och inspirerande. Du trivs med att vara i händelsernas centrum vilket innebär att arbeta i den dagliga operativa driften, du ser inga problem med att göra jobbet som dina medarbetare utför!
Som person är du relationsskapande och kommunikativ med förmågan att vara rak och tydlig när det krävs. Har du arbetat med e-handel och ett högautomatiserat lager tidigare är det meriterande.

Intresserad av tjänsten?

Ansök om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev där du motiverar varför just du passar för rollen som arbetsledare. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Rekryteringschef Marie-Louise Bååth på tel 070-722 77 59 eller marie-louise.baath@logent.se
Välkommen med din ansökan!

Om NA-KD
Working at NA-KD is unlike any other fashion company. We're a young company with a start-up mentality and (a borderline insane) hunger to be the best. In less than 4 years NA-KD has become the fastest growing fashion e-com brand in the world. And we have a 3 million strong community to prove it. How? We see no limitations, only possibilities. No failures, only learning opportunities. We're problem-solvers, disruptors and early-adopters. We're doers. And if you dream of going to work every day to build the next big thing - then welcome home.

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2018 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Läs mer på www.logent.se
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 15 mars 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.