Vi söker produktionspersonal till ett företag i Landskrona

Vi söker produktionspersonal till ett företag i Landskrona

Arbetsuppgifter

Lernia söker nu industriarbetare till vår kund i Landskrona. Här ges du möjligheten att arbeta inom tillverkande industri där du blir en viktig del av teamet och produktionen.

Du kommer bemanna olika stationer på en helautomatiserad produktionslina. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att utföra tester och kontroller, avsyning, kontrollmätning med mera.

Din bakgrund

Vi tror att du trivs i industrimiljön. Du har en fullgjord gymnasieutbildning, kanske med industriell eller teknisk inriktning. Det är meriterande med truckkort, men inget krav. Även körkort är meriterande. Du behärskar svenska bra i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad, ansvarsfull, uthållig, flexibel och självgående. Du gillar att arbeta tillsammans med andra och tar initiativ när det behövs. Fungerar att arbeta ensam såväl som i grupp. Din positiva attityd och höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Inledningsvis visstidsanställning direkt hos kund / Heltid, skiftarbete / Landskrona

För rätt person finns goda möjligheter till tillsvidareanställning därefter.

Tillträdesdag

Omgående

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, du söker tjänsten på www.lernia.se.

På grund av rådande omständigheter kan vi komma att genomföra intervjuer på distans, genom t.ex Skype, Zoom, FaceTime eller liknande.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 5 juni 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration.

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar hos någon av våra kunder.