Vi söker dig som vill jobba inom industri och lager!

Vi söker dig som vill jobba inom industri och lager!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kan se olika ut, beroende på hos vilken kund du är och jobbar. Hos oss kan du t.ex. jobba som montör, maskinoperatör, lagerarbetare, truckförare och verkstadspersonal. Exempel på arbetsuppgifter kan vara produktmontering, övervakning och justering av maskiner, avsyning samt truckkörning.

Formell kompetens

Vi söker dig som är nyfiken på att prova på att jobba som bemanningskonsult. Du får inte vara rädd att prova nya saker eller att utmana dig själv.

För att passa i rollen som bemanningskonsult krävs det att du är flexibel, lyhörd och bra på att samarbeta.

B-körkort och tillgång till bil är ett krav, truckkort A och B är meriterande. Då det förekommer både dagtids- och skiftarbete, måste du kunna vara flexibel med arbetstiderna. Det krävs också att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Din bakgrund

Vi tror att du som söker antingen har erfarenhet inom industri och/eller lager, eller är nyfiken på att börja jobba inom industri och lager. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse.

Personliga egenskaper

Våra konsulter är vårt ansikte utåt! Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över.

Som person är du nyfiken och genuint intresserad och tycker att det är roligt eller skulle vara roligt att arbeta inom industri och lager. Du är en person som är noggrann och har ett öga för kvalité samtidigt som du är social samt har respekt för din omgivning och medmänniskor. Du måste gilla ett fysiskt jobb.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/heltid/Helsingborg och Landskrona med omnejd

Till att börja med erbjuds du ett anställningsavtal på 6 månader, men för rätt person finns goda möjligheter till fortsatt anställning.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, du söker tjänsten på www.lernia.se.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 dec (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är utvecklande och omväxlande. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att pröva på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Det ger dig unika möjligheter att känna efter vilken yrkesroll som passar just dig.

För kommande uppdrag söker vi nu industri- och lagerpersonal för uppdrag i Helsingborg och Landskrona med omnejd. Uppdragen kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos våra kunder. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.