Lernia söker industriarbetare till olika uppdrag

Lernia söker industriarbetare till olika uppdrag

Just nu söker vi på Lernia Bemanning flera montörer och operatörer till olika uppdrag i bland annat Helsingborg, Landskrona, och Lund. Den här tjänsten passar dig som gärna dubbelkollar ditt arbete en extra gång och samtidigt har förmågan att arbeta effektivt. Du har troligtvis en utbildning inom industritekniskt gymnasium. Vi är extra intresserade av din ansökan och dig om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, men inte ett krav.

Vad innebär det att jobba som konsult?

Rollen som konsult är både utmanande och rolig! Här får du chansen att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter varierar på ett stimulerande sätt. Arbetsuppgifterna kan omfatta övervakning av maskiner, enklare montering, kontroll, packning. m.m. Som person gäller det helt enkelt att du är flexibel och kan anpassa dig.

Kravprofil
  • Behärskar svenska i både tal och skrift
  • Svenskt B-körkort
  • Truckkort (A+B)
  • Montörs-/operatörsvana
  • Erfarenhet ifrån industribranschen
Meriterande
  • Traversutbildning
  • Datakunskaper
Anställning/omfattning/tjänstgöringsort/ Tillträde

Anställningen är på heltid med start omgående. Arbetstiderna kan variera beroende på vilket uppdrag. Dagtid, 2-skift nattskift kan förekomma.

Tjänstgöringsorter: Helsingborg, Landskrona och Lund.

Profil

Som person känner du ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och ser din del i helheten. Du bör vara flexibel i tanke och handling och snabbt kunna skifta mellan olika arbetsuppgifter. Noggrannhet är en förutsättning för att klara av de kvalitetskrav som våra kunder ställer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontaktuppgifter och ansökan

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia Bemanning men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Olivia Gunnarsson via e-post: olivia.gunnarsson@lernia.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Sista ansökningsdag är 2021-04-30. Vi kan dock komma att tillsätta tjänsten redan innan ansökningstiden passerat, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.