Yrkeslärare till EL -utbildning

Yrkeslärare till EL -utbildning

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Vuxenutbildningen i Landskrona förstärker organisationen med en lärare inom elteknik. Vi söker en yrkeslärare eller erfaren utbildare med en vilja och förmåga att arbeta med människor och som trivs med att arbeta i ett team. Du kommer att utbilda på såväl grund- som spetsnivå inom ramen för vår yrkesvuxenutbildning. Utbildningens syfte är att ge deltagarna kunskaper och färdigheter inför arbete och anställning i branschen. Undervisningen omfattar både teoretiska och praktiska moment där arbete mot kursmål och med betygssättning är meriterande. För att kunna bidra till utbildningen av våra elever är det bra om du har: Auktorisation AL Du bör även ha dokumenterad erfarenhet av: Larminstallationer Ellära Elinstallation Motorstyrning och Industriinstallation Fastighetsautomation Det är även meriterande om du har erfarenhet av: Kommunikationsnät Datorteknik Mekatronik

Kvalifikationer
Auktorisation AL ( allmän behörighet) - Krav Gått en utbildning som omfattar de kunskaps- och färdighetskrav som framgår i bilaga 1 i Elsäkerhetsverkets föreskrifter ELSÄK-FS 2017:4. Yrkeslärare inom Elteknik - Meriterande Du bör vara utbildad yrkeslärare inom Elteknik alternativt vara beredd på att vidareutbilda dig till yrkeslärare parallellt med ditt arbete. Vana av skola och eller utbildning - Meriterande För att kunna fungera optimalt i rollen som lärare är det bra om du har tidigare vana av arbete inom skola eller annan utbildning. 01. Strukturerad (målmedvetenhet) - Krav Arbetar enligt en tydlig process, organiserar och planerar sitt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines. 03. Stabil (emotionell stabilitet) - Krav Hanterar stress på ett konstruktivt sätt, bibehåller ett gott humör vid press och motgångar. 07. Relationsskapande (extraversion) - Krav Tar aktivt initiativ i sociala sammanhang, kliver fram och har lätt för att skapa nya relationer. 10. Samarbetsorienterad (vänlighet) - Krav Anpassar sig och hittar win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Peter Aavall Åkerblom
Telefon 0733474287
Email Mejla Peter Aavall Åkerblom
Område Landskrona
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 dec 2022 (23 dagar kvar)