Vi söker stafettsjuksköterskor, njut av sommar och hav i Landskrona!

Vi söker stafettsjuksköterskor, njut av sommar och hav i Landskrona!

Om arbetsplatsen
Omsorgsförvaltningen ger äldre och personer med fysiska och psykiska funktionshinder service och omvårdnad. Vår målbild är att skapa ett gott liv med vård och omsorg. För att åstadkomma detta ser vi möjligheterna att ta vara på det friska och tror på varje människas vilja att ta ansvar för sitt liv. Vi anser att en positiv framtidsbild och att vara aktiv berikar livet. Vi utgår från att alla vill bo i egen bostad, vara delaktiga i samhällslivet och bibehålla banden med vänner. I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet. Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas. Och det är - precis som vår värdegrund - BRA

Arbetsuppgifter
I sommar kan din erfarenhet göra skillnad i svåra patientsituationer. Landskrona stad i Skåne letar efter dig som vill göra en insats för de äldre och underlätta för omsorgen under semestertider. Vi erbjuder dig bra villkor, boende och el-cykel i vår kustnära stad, belägen mitt i Öresundsregionen. Din breda erfarenhet och kompetens kommer till stor nytta när du fattar beslut om vilken vård som krävs. Den kommer även väl till pass i ditt arbete med de mest sårbara patienterna inom hemsjukvården. Din förmåga att snabbt fatta beslut och växla mellan olika patientsituationer ställs på prov varje dag i hemsjukvården och det är en utmaning och variation som du trivs med. För dig handlar det om värde, att de som är mest sårbara får den bästa vården. Du kan kommunicera med andra vårdgivare så att det gagnar vårdtagaren. Som stafettsköterska inom hemsjukvården har du ett delat omvårdnadsansvar tillsammans med Områdesansvarig sjuksköterska. Du kommer att arbeta i en arbetsgrupp med flera sjuksköterskor där du alltid har tillgång till stöd och hjälp av dina sköterskekollegor. I mars flyttade verksamheten in i gamla Hotell Öresund med nyrenoverade och fina lokaler. Det är ett multiprofessionellt hus med alla professioner som arbetar runt och med våra patienter samlade. Detta skapar möjligheter till nya perspektiv och ökad kvalitet. Uppdraget innefattar bland annat att du tillsammans med patienter och anhöriga tar fram handlingsplaner utifrån patienternas behov som du följer upp och utvärderar. Att handleda, stödja och entusiasmera personal, anhöriga och andra vårdgivare ingår som en del i dina arbetsuppgifter. Allmän visstidsanställning med möjlighet till förlängning Varmt välkommen att söka!

Kvalifikationer
*Du är utbildad distriktssköterska, specialistsjuksköterska med inriktning mot äldre eller Leg sjuksköterska. * Du har B-körkort. * Meriterande för tjänsten är utbildning inom demensområdet, erfarenhet av arbete inom kommunal vård, palliativ vård, slutenvård och primärvård. Vana att dokumentera i journalsystem. * I Landskrona kommun lever människor med många olika nationaliteter och vi ser gärna sökande med bred kulturell kompetens. * Vi vill att ditt arbete präglas av ett etiskt förhållningssätt och utförs i enlighet med gällande författningar och riktlinjer. Som person är du lugn, metodisk med ett vetenskapligt förhållningssätt.

Övrigt
Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstidens slut. För att bli aktuell för en anställning i Landskrona stad behöver du uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dagtid. 5 veckors schema, 4 arbetsdagar/v och var 5:e helg.
Mer info
Kontaktperson Gustav Håkansson
Telefon 0418 470313
Område Landskrona
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (18 dagar kvar)