Vaktmästare

Vaktmästare

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan! Individ- och familjeförvaltningen arbetar med socialt arbete riktat till barn, unga, vuxna och familjer inom socialtjänstens olika områden. Vi satsar på hög kvalitet i verksamheten och strävar efter att kunna erbjuda varierade insatser utifrån den enskildes behov. Målet är alltid detsamma; att människor ska kunna leva sina liv av egen kraft. Vi har en målgruppsinriktad organisation bestående av tre stora verksamhetsområden; barn- och unga, vuxna respektive gemensamma resurser. Utöver detta finns ett centralt förvaltningskontor bestående av en avdelning där vi bland annat samlat våra olika specialistfunktioner, nämndadministration och ekonomi. Som organisation befinner vi oss i ett spännande digitaliseringsskede! Socialtjänsten behöver utveckla sina arbetssätt för att nå ut till invånare på fler arenor och genom nya format. Om du har tankar och idéer kring hur vi som organisation kan använda oss och dra nytta av digitalisering i våra uppdrag ser vi detta som en intressant merit. VÄLKOMMEN TILL OSS!

Arbetsuppgifter
Som vaktmästare hos oss kommer ditt huvudsakliga uppdrag att vara kopplat till förvaltningens bostadsbestånd. Du kommer att vara en del i att sköta förvaltningens olika bostäder. Arbetsuppgifterna består både av tillsyn av bostäderna men även sådant som besiktning och nyckelhantering. Tjänsten innebär mycket kontakt med både interna och externa aktörer. Som person är du serviceminded och har god samarbetsförmåga då du möter och bemöter både kollegor och andra externa aktörer. Du har ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med alla du möter. Vi ser även att du har kunskaper i ärendehanteringssystem samt kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. För att passa i rollen behöver du vara självgående samt vara van att arbeta i team, du har förmåga att ta initiativ och arbeta självständigt samt klara av att arbeta fysiskt med hjälpmedel så som flytta visst möblemang. Även en del administrativa arbeten ingår.

Kvalifikationer
Gymnasieutbildning samt yrkeserfarenhet inom vaktmästare/fastighetsvärd. Du har körkort för personbil (klass B)

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Annica Möllerstedt
Telefon 0418473407
Email Mejla Annica Möllerstedt
Område Landskrona
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 dec 2022 (13 dagar kvar)