Vaktmästare/It

Vaktmästare/It

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan! Platsbeskrivning Glumslöv skola I lugna och natursköna omgivningar och med utsikt över Öresund och vackra Ven finns Glumslövs skola. Rent geografiskt är Glumslöv en utmärkt by att pendla till med bra möjligheter till kommunikation med buss, tåg, cykel eller bil. Skolan är en F-9 skola med 507 elever. 170 av dessa 507 elever är inskrivna på vårt fantastiska fritidshem, där våra fritidslärare samverkar med skolan för att skapa ett heldagslärande för våra elever. Skolan ingår i skolområdet Härslöv/Glumslöv med gemensam rektor, elevhälsoteam och kompetensutveckling. Årets gemensamma kompetensutveckling handlar om kooperativt lärande och genomförs i studiecirkelform ute i arbetslagen. Vi arbetar nära våra elever och genom att vi tar vara på elevernas drivkraft i lärandet utifrån varje barns lärpotential når vi tillsammans nya och spännande vägar till kunskap och lärande. Våra prioriterade mål för läsåret 2022/2023 är trygghet och studiero, kvalitativ undervisning på vetenskaplig grund och delaktighet och inflytande. Vi är en partnerskola. På Glumslövs skola är vi stolta över att i samarbete med Malmö högskola vara med och utbilda framtidens lärare. Detta innebär att alla som arbetar hos oss är med och bidrar till att få fram nya lärarkollegor. Glumslöv skola: Vi tillsammans -För kunskap, delaktighet och trygghet

Arbetsuppgifter
Arbeta som vaktmästare med ansvar att bland annat åtgärda fel och brister i skolans lokaler samt ansvara för systematisk skötsel, underhåll och besiktning av skolans fastigheter. Utöver de tekniska kunskaper som krävs för att sköta fastigheten behöver du ha mycket god social kompetens och tycka om att interagera med ungdomar. Du kommer också att arbeta med det systematiska brandskyddsarbetet, teknisk utrustning samt verka som kontaktperson för både interna och externa samarbetspartners . I ditt uppdrag kommer även viss it-hantering, felanmälningar samt administration att ingå. Du ansvarar även för Vanderbildt (lås & larm), ommöbleringar och omflyttningar, beställning av diverse material samt varumottagning och varutransporter.

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant utbildning lägst gymnasienivå samt erfarenhet av liknande arbete. Du har erfarenhet av att sköta fastigheter. Du är positiv, ansvarsfull, engagerad och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Tjänsten kräver att du kan ta egna initiativ och arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har god förmåga att prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du är målmedveten, van vid ett systematiskt arbetsmiljöarbete och har skolans arbetsmiljö i fokus. Du vågar utmana till utveckling, tar egna initiativ samt är flexibel och kreativ. Du är serviceinriktad och ser hellre möjligheter än hinder. Du har ett inkluderande förhållningssätt som kännetecknas av mångfald, inflytande och omtanke. Du är tekniskt kunnig vad gäller montage och reparationer samt kan avhjälpa och göra enklare diagnoser på fel i digitala verktyg såsom skrivare, projektorer etc. Arbetet kan vara fysiskt krävande och därför krävs att du har en god fysik. Du har hög serviceanda och flexibilitet, förmåga att hantera IT-baserade system samt hårdvara, god samarbetsförmåga, förmåga att arbeta självständigt samt kunskaper i brandskyddsarbete. Tjänsten kräver att du behärskar svenska språket i tal och skrift. God datorvana är också ett krav för att kunna hantera ärenden och kommunikationsytor.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Heléne Rosengren
Telefon 0733-474286
Email Mejla Heléne Rosengren
Område Landskrona
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (8 dagar kvar)