Spontanansökan för timvikariat inom hemvården

Spontanansökan för timvikariat inom hemvården

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan! Omsorgsförvaltningens målbild är att se till varje människas behov och skapa förutsättningar för ett friskare och självständigare liv. I hemvården har du möjlighet att göra skillnad varje dag. Det är du och dina kolleger som gör det möjligt för människor att fortsätta bo kvar hemma och känna trygghet. Du kan vara den som ger dagen det lilla extra för de människor du stödjer i ditt arbete. Vill du arbeta som vikarie inom hemvården? Välkommen att göra en spontanansökan för timvikariat på Omsorgsförvaltningen i Landskrona stad.

Arbetsuppgifter
I hemvården arbetar vi som ett team för att ge de äldre och personer med fysiska och psykiska funktionsvariationer service och omvårdnad. Som undersköterska/vårdbiträde hos oss arbetar du i den enskildes hem och utför beviljade omvårdnadsinsatser och delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. En viktig del av arbetsuppgifterna är den sociala dokumentationen. Du får ett omväxlande arbete där du får ta mycket eget ansvar. Vår introduktion kommer att ge dig de kunskaper du behöver för att göra ett bra arbete. I denna tjänst kommer du ha din anställning hos Bemanningsenheten och utföra ditt arbete på någon av våra enheter inom hemvården. Bemanningsenheten är en central enhet som i dagsläget ansvarar för rekrytering av timavlönade vikarier. Vill du veta mer? Kontakta gärna oss. Vi gör löpande urval av alla ansökningar. Om du motsvarar vårt kompetenskrav tar vi kontakt med dig för en intervju.

Kvalifikationer
Du är minst 18 år. Studerar du på omvårdnadsprogrammet, är utbildad undersköterska eller har erfarenhet av omsorgsarbete är det meriterande. Du tycker om att arbeta med människor och kan självständigt hantera olika situationer. Det är viktigt är att du är flexibel, lyhörd och kan möta människor med olika behov på ett respektfullt sätt som skapar trygghet och ger förtroende. Du behöver kunna hantera modern teknik och uttrycka dig väl i det svenska språket, både i tal och i skrift. Cykelvana är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Namnge två referenspersoner och kontaktuppgifter till dessa (till exempel tidigare chef eller lärare).

Övrigt
Innan anställning behöver du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Utdraget heter "Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret". Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en e-tjänst som du hittar på polisens webbplats: http://bit.ly/polisens-blankett. Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten. Tänk på att kuvertet ska lämnas oöppnat. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Gunilla Johansson
Telefon 0418-47 00 35
Område Landskrona
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (90 dagar kvar)