Speciallärare / specialpedagog

Speciallärare / specialpedagog

Att arbeta på ett övergripande sätt med skiftande, utmanande arbetsuppgifter i skolans ämnen på skolåren f-6. Du är en del av vårt elevhälsoteam där vi drar upp riktlinjer för ett väl förankrat främjande och förebyggande arbete.
Vi har en inkluderande utgångsinställning på vår undervisning. Du är med och utreder, analyserar och föreslår anpassningar i klassrummet. Du arbetar både individuellt och i grupp med elever i din undervisningspraktik.
I din tjänst igår även att vara uppdaterad på aktuell forskning. Legitimerad lärare, examen som speciallärare eller i specialpedagogik.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.landskrona.se/
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.
I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas.
Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!