Speciallärare inriktning utvecklingsstörning/specialpedagog

Speciallärare inriktning utvecklingsstörning/specialpedagog

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
På särskolan arbetar vi för att varje elev ska få de bästa förutsättningarna och valmöjligheterna att påverka sin egen framtid. Vi arbetar efter devisen att skapa en trygg och stimulerande lärmiljö där eleverna ges möjlighet att utvecklas både socialt och kunskapsmässigt. Alla elever erbjuds en likvärdig utbildning av hög kvalitet utifrån sina egna förutsättningar och behov, där eleverna utvecklar en god självkänsla och tillit till sin egen förmåga att skapa inflytande och ta personligt ansvar till fortsatt lärande. Vi söker dig som: * ser dokumentation som en viktig del av det vardagliga arbetet * har kunskap om extra anpassningar och särskilt stöd * är väl förtrogen med pedagogisk kartläggning och åtgärdsprogram, kan använda resultaten för att påverka den pedagogiska utvecklingen * har goda kunskaper om olika metoder och arbetssätt som gagnar inlärning * ha kunskap om och/eller erfarenhet av lågaffektivt bemötande * är strukturerad och välplanerad som person * är relationsskapande samt har lätt att möta vårdnadshavare och olika samarbetspartners * tar ansvar för ditt uppdrag, drivs av utmaningar och utvecklingsarbete * är flexibel och ser möjligheter i ett gemensamt arbete över professionsgränser DIN BAKGRUND. Du har erfarenhet av arbete inom Särskolan, är väl förtrogen med särskolans styrdokument, brinner för att utveckla och arbeta med våra fantastiska elever. Vi söker dig med ett stort engagemang, har höga förväntningar på eleverna och fokuserar på mål, resultat och kvalitet. Som pedagog är du trygg, lyhörd, tydlig och har en förmåga att inspirera, engagera och skapa förtroende. Du kan arbeta självständigt och har ett gott samarbete med ledning, medarbetare och vårdnadshavare. Vill du ha ett spännande, utvecklande och inspirerande arbete och göra skillnad på individ- och gruppnivå? Tveka då inte att söka till oss, så välkommen med din ansökan. Urval sker löpande.

Kvalifikationer
* Lärarlegitimation * Speciallärarlegitimation * Specialpedagog

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (13 dagar kvar)