Speciallärare inriktning utvecklingsstörning/specialpedagog

Speciallärare inriktning utvecklingsstörning/specialpedagog

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som: * är speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning/specialpedagog och vill vara mentor för en grupp på 10 elever i åk 7-9 * ser dokumentation som en viktig del av det vardagliga arbetet * ha kunskap om extra anpassningar och särskilt stöd * är väl förtrogen med pedagogisk utredning och åtgärdsprogram samt kan använda resultaten för att påverka den pedagogiska utvecklingen * har god samarbetsförmåga * har goda kunskaper om olika metoder och arbetssätt som gagnar inlärning * ha kunskap om och/eller erfarenhet av lågaffektivt bemötande * är strukturerad och välplanerad som person * är relationsskapande samt har lätt att möta vårdnadshavare och olika samarbetspartners * tar ansvar för ditt uppdrag, drivs av utmaningar och utvecklingsarbete * är flexibel och ser möjligheter i ett gemensamt arbete över professionsgränser DIN BAKGRUND Du har erfarenhet av arbete inom Särskolan. Du är väl förtrogen med grundsärskolans och gymnasiesärskolans styrdokument och lagstiftning samt brinner för att utveckla och arbeta med våra fantastiska elever. Vi söker dig med ett stort engagemang, driv och tro på att varje elev bär på möjligheten att lyckas. Som pedagog är du trygg, lyhörd och tydlig. Du kan med lätthet anpassa dig i en föränderlig värld. Du ser möjligheter och har höga förväntningar på eleverna. Du fokuserar på mål, resultat och kvalitet. Du har en förmåga att inspirera, engagera och skapa förtroende. Du kan arbeta självständigt samtidigt som ett gott samarbete med ledning, kollegor, medarbetare och vårdnadshavare är en förutsättning. Du är digitalt kompetent och vet hur du ska dra nytta av digitaliseringens möjligheter för att skapa värde. Din självinsikt och personliga mognad gör att du har lätt att anpassa dig till olika situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vill du ha ett spännande, utvecklande och inspirerande arbete med stor självständighet? Vill du vara med och göra skillnad på individ- och gruppnivå? Tveka då inte att söka till oss, så välkommen med din ansökan. Urval sker löpande.

Kvalifikationer
* Legitimerad lärare * Legitimerad speciallärare inriktning utvecklingsstörning * Specialpedagog

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 maj 2022 (7 dagar kvar)