Speciallärare inriktnig utvecklingsstörning/specialpedagog/grundskollärare med överenskommelse

Speciallärare inriktnig utvecklingsstörning/specialpedagog/grundskollärare med överenskommelse

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är en trygg, engagerad speciallärare/ specialpedagog/ grundskollärare och som har elevernas bästa i fokus. Du kommer att vara mentor i årskurs 1-6 för elever som läser ämnen och arbeta tillsammans med en elevassistent. Du har ett nära samarbete med dina kollegor i arbetslaget. Arbetsuppgifter: * Arbetar utifrån grundsärskolans läroplan, kommunens övergripande mål samt grundsärskolans mål * Leder elevernas lärande och skapar goda lärandesituationer för eleverna under hela skoldagen * Arbetar för att varje elev ska uppnå så goda kunskapsresultat som möjligt utifrån elevens förutsättningar och behov * Arbetar för elevinflytande, tar tillvara elevernas nyfikenhet och lust att lära * Planerar, genomför och utvärderar undervisningen samt bedömer och dokumenterar varje elevs kunskapsutveckling * Sätter tydliga gränser för eleverna och är en positiv förebild * Följer skolans värdegrundsarbete samt gällande regler * Arbetar med eleverna utifrån ett helhetsperspektiv * Gör extra anpassningar, pedagogiska kartläggningar och åtgärdsprogram Kvalifikationer, vi söker dig som: - har stor erfarenhet av arbete med elever med NPF - är digitalt kompetent och vet hur du ska dra nytta av digitaliseringens möjligheter för att skapa värde - ser dokumentation som en viktig del av det vardagliga arbetet - är väl förtrogen med extra anpassningar, pedagogiska utredningar och åtgärdsprogram - har goda kunskaper om olika metoder och arbetssätt som gagnar inlärning - har kunskap om och/eller erfarenhet av lågaffektivt bemötande - är strukturerad och välplanerad som person - är relationsskapande och har god samarbetsförmåga gentemot elever, vårdnadshavare och kollegor med olika bakgrund och förutsättningar - tar ansvar för ditt uppdrag, drivs av utmaningar och utvecklingsarbete - är flexibel och ser möjligheter i ett gemensamt arbete över professionsgränser - har självinsikt och personlig mognad vilket gör att du har lätt att anpassa dig till olika situationer Vill du ha ett spännande, utvecklande och inspirerande arbete med stor självständighet? Vill du vara med och göra skillnad på grupp- och individnivå? Tveka då inte att söka till oss, så välkommen med din ansökan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet krävs. Urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Speciallärare inriktning utvecklingsstörning/specialpedagog/grundskollärare med överenskommelse - Krav Speciallärarutbildning inriktning utvecklingsstörning eller specialpedagogutbildning - Lärarlegitimation med specialpedagogisk kompetens - Speciallärarlegitimation alternativt - Grundskollärarutbildning med lärarlegitimation där den sökande förbinder sig att läsa till speciallärare inriktning utvecklingsstörning

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Heléne Karlsson
Email Mejla Heléne Karlsson
Område Landskrona
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 dec 2022 (12 dagar kvar)