Sjuksköterskor till natten

Sjuksköterskor till natten

Om arbetsplatsen
Omsorgsförvaltningen ger äldre och personer med fysiska och psykiska funktionshinder service och omvårdnad. Vår målbild är att skapa ett gott liv med vård och omsorg. För att åstadkomma detta ser vi möjligheterna att ta vara på det friska och tror på varje människas vilja att ta ansvar för sitt liv. Vi anser att en positiv framtidsbild och att vara aktiv berikar livet. Vi utgår från att alla vill bo i egen bostad, vara delaktiga i samhällslivet och bibehålla banden med vänner. I mars flyttade sjuksköterskeorganisationen in i gamla Hotell Öresund med nyrenoverade och fina lokaler ett stenkast från havet. Det är ett multiprofessionellt hus med alla professioner som arbetar runt och med våra patienter. I huset finns även paramedicinare, myndighet, mottagningsteam, hemvårdsteam, specialteam och LSS-chefer. Detta skapar möjligheter till nya perspektiv och ökad kvalitet. Nu söker vi dig som är intresserad av att jobba som sjuksköterska hos oss i Landskrona stad. I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet. Vi vet att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas. Och det är - precis som vår värdegrund BRA.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu två sjuksköterskor till natten på grund av pensionsavgångar. Arbetar är riktat mot hemsjukvård, äldreboenden och LSS inom omsorgsförvaltningen. Du kommer att ansvara för vård av de äldre mest sjuka, där målet är att kunna tillgodose vården i den enskildes/särskilt boende så långt det är möjligt. Det innebär vård från minsta småsår, medicinhantering till komplext avancerad medicinteknisk vård. Arbetet ska präglas av att öka den enskildes självständighet och vårdkvalitet. För att detta ska vara möjligt samverkar vi med hemvården, vårdcentraler, mobila teamet, slutenvården och ASIH. Två sjuksköterskor åker tillsammans i en bil och fördelar ansvaret mellan hemsjukvård och särskilt boende. Tillsvidareanställda medarbetare i Landskrona stad har möjlighet till ett antal förmåner. Bland annat har vi ett lokalt kollektivavtal med möjlighet att byta semesterdagstillägg mot extra lediga dagar, möjlighet att löneväxla till pensionssparande, friskvårdsbidrag och en förmånsportal med ett attraktivt utbud av personalförmåner hos ett antal olika aktörer i olika branscher.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, distriktssköterska eller annan specialistutbildad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av arbete inom hemsjukvård, arbete med palliativ vård och eller demens. Erfarenhet från slutenvård och primärvård är också meriterande. Du har vana att dokumentera i journalsystem gärna med kunskap om ICF och KVÅ. B-körkort är ett krav. I Landskrona kommun lever människor med många olika nationaliteter och vi ser gärna sökande med bred kulturell kompetens. Vi vill att ditt arbete präglas av ett etiskt förhållningssätt och utförs i enlighet med gällande författningar och riktlinjer. Som person är du lugn och metodisk med ett vetenskapligt förhållningssätt.

Övrigt
Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstidens slut. För att bli aktuell för en anställning i Landskrona stad behöver du uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Arbetstiden är 21.30-07.30, med arbete var 3:e helg. Vi har flexavtal.
Mer info
Kontaktperson Margareta Seglert
Telefon 0418-470372
Område Landskrona
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (21 dagar kvar)