Sjuksköterskor för handledning av omvårdnadspersonal

Sjuksköterskor för handledning av omvårdnadspersonal

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Landskrona stad gör nu en extra satsning på att handleda omvårdnadspersonalen i det dagliga arbetet. Sjuksköterskans arbetsuppgifter är därför främst klinisk handledning för omvårdnadspersonal. Du ska tillsammans med enhetschefen skapa bästa möjliga förutsättningar för undersköterskans vardagliga lärande i arbetet och verka för att anlägga ett omvårdnadsperspektiv i alla arbetsmoment. Sjuksköterskan skall tillsammans med enhetschefen stärka samarbete och betona helhetssyn och teamarbete. Som sjuksköterska arbetar du med införande av relevanta och beprövade metoder inom omvårdnadsområdet och säkerställer en evidensbaserad omvårdnad för att på så sätt minimera kvalitetsskillnader inom och mellan enheter. Du handleder omvårdnadspersonal utifrån din kunskap och kompetens som sjuksköterska. Du arbetar dagtid, måndag-fredag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en svensk sjuksköterskelegitimation, meriterande är om du har vidareutbildning i geriatrik eller liknande. Har du lång erfarenhet som sjuksköterska och dessutom med målgruppen äldre är det ett plus. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ingå i ett projekt för god och nära vård där personcentrerad säker och sammanhållen vård är i fokus. Vi är måna om att ge bästa möjliga vård och omsorg till de brukare vi ansvarar för och vill att du med ditt kunnande och din erfarenhet ska vara med och bidra till en arbetsplats där vi inkluderar, hjälper och lyfter varandra! Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Landskrona stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling och dina personuppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Ann-Louise Hansson
Telefon 0418-47 04 10
Område Landskrona
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (8 dagar kvar)