Servicemedarbetare kök och lokalvård

Servicemedarbetare kök och lokalvård

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Serviceavdelningen ansvarar för att serva stadens verksamheter med olika tjänster inom måltider, lokalvård, tvätt, elev- och måltidstransporter, vaktmästeri, servicetjänster och lagerhantering. Vi fyller en viktig funktion att skapa grundläggande förutsättningar för kärnverksamheterna och en bra upplevelse i attraktiva miljöer för både barn och vuxna. Genom att frigöra tid för kärnverksamheterna inom främst skola och omsorg bidrar vi till en effektiv resursanvändning. På avdelningen arbetar cirka 220 medarbetare och utöver detta handleder vi ett 40-tal deltagare i arbetsmarknadsprojekt. Vårt politiska uppdrag är att arbeta med utvecklad service, vilket innebär att vi framöver förväntas leverera ännu fler tjänster. Och det tycker vi är kul! Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till vår fortsatta framgång och vara en del av vårt härliga gäng. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
På Neptuns förskola är fördelningen cirka 70/30 i den kombinationstjänst där vi nu söker dig som är en stjärna på service och trivs med blandade arbetsuppgifter. Du kommer att börja din arbetsdag med att säkerställa en ren och attraktiv miljö hos vår kund. Det gör du genom att utföra behovsanpassad städning (BAS) där du utifrån din kompetens som lokalvårdare väljer ut vilka ytor som är i behov av städning samt vilka metoder som ska användas. Vi arbetar med ergonomiska metoder och redskap. Du förväntas planera in storstädning i samband med dagligstädningen, och på kortare lov och studiedagar kommer du att utföra periodiskt underhåll av golvytor med poleringsmaskin. I dagligstädningen använder du både maskinella och manuella metoder där du själv avgör vilket som passar bäst utifrån nedsmutsningsgraden. Vi arbetar med miljövänliga och ergonomiska städmetoder. Efter utförd städning, cirka 2 timmar, är det dags att säkerställa att barn och pedagoger får näringsriktiga måltider. Du tar emot varm mat från våra produktionskök, förbereder, lägger upp och diskar. Vidare fixar du med mellanmål och arbetar för en bra måltidsupplevelse! Viss administration ingår, såsom att rapportera matsvinn och beställa städmaterial. Även underhåll av redskap samt inventering av inventarier inom kök och städ. Som stöd i din vardag har du en arbetsledare som också är din närmsta chef och måltidsamordnare. Tillsammans arbetar ni för en bra serviceleverans och arbetsmiljö på förskolan och samarbetar med övriga kollegor inom det geografiska området. Arbetet är stundtals fysiskt krävande och en god hälsa är viktigt för att klara av tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som; * Arbetat i restaurang eller kök i minst 3 år Eller * Arbetat med lokalvård i minst 3 år Eller * Arbetat både i restaurang minst 1 år och med lokalvård minst 1 år Utöver erfarenheten kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Du är avdelningens ansikte utåt och möter dagligen våra slutkunder. Därför är det avgörande att du har ett gott bemötande, är lyhörd och uppmärksam samt har förmåga att ställa om efter behov. Du talar god svenska och kan läsa skriftliga instruktioner, doseringsanvisningar etc. Då en del av vår kommunikation sker via dator och telefon vill vi att du har vana av detta sedan tidigare. Vi ser utbildningar inom livsmedel, HACCP, SRY och PRYL som meriterande. Likadant gäller lokalvård på förskola eller annan erfarenhet av vår slutkunds verksamhet.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Landskrona stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling och dina personuppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Liselott Francke
Telefon 0418-474905
Område Landskrona
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (14 dagar kvar)