Säsongstjänst renhållning

Säsongstjänst renhållning

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Parkenheten förvaltar och sköter allmän platsmark i hela Landskrona stad. Huvudsakliga arbetsuppgifter är renhållning av så väl stadens gröna ytor som övrig stadsmiljö, vilket innebär tömning av soptunnor och hundlatriner samt skräpplockning. Även andra uppgifter inom parkskötsel förekommer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och mån om att skapa rena och trevliga miljöer, är noggrann, serviceinriktad och tar eget ansvar för uppgiften. Du är en arbetsvillig person som trivs med att arbeta utomhus i alla väder. Då det kan förekomma tynga lyft behöver du ha god fysik. Det är viktigt med en positiv inställning till dina medarbetare samt till stadens befolkning. Du gör dig förstådd på svenska, i både tal och skrift samt har datorvana. Trädgårdsutbildning med inriktning grönyteskötsel och/eller erfarenhet av grönyteskötsel är meriterande. Meriterande är utbildning inom Arbete på väg.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Landskrona stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling och dina personuppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Sara Utter
Telefon 0418-473601
Email Mejla Sara Utter
Område Landskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Deltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (5 dagar kvar)