Säsongstjänst grönyteskötsel

Säsongstjänst grönyteskötsel

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Parkenheten förvaltar och sköter allmän platsmark i hela Landskrona stad. Det är en stor variation av arbetsuppgifter med en tyngdpunkt på skötsel av de gröna ytorna bland annat gräsklippning, ogräsrensning, offentliga utsmyckningar, beskärning, traktorkörning, renhållning, trimning och häckklippning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du behöver kunna arbeta i grupp men även självständigt, när det behövs. Du är en arbetsvillig person som trivs med att arbeta utomhus i alla väder. Då det kan förekomma tynga lyft behöver du ha god fysik. Du har en positiv inställning till dina medarbetare samt till stadens befolkning och yrkesstolthet. Du gör dig väl förstådd på svenska, i både tal och skrift samt har datorvana. För att vara lämplig för tjänsten har du trädgårdsutbildning med inriktning grönyteskötsel och/eller erfarenhet av grönyteskötsel. Meriterande är yrkesbevis och/eller utbildning i motorsåg och röjsåg, växtkunskap och beskärning, Arbete på väg, Heta arbeten, arbetsmiljöutbildning. Maskinvana är önskvärt då såväl mindre som större maskiner används i det dagliga arbetet. B-körkort är ett krav.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Landskrona stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling och dina personuppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Sara Utter
Telefon 0418-473601
Email Mejla Sara Utter
Område Landskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (6 dagar kvar)