Säsongsarbetare Gata/Park

Säsongsarbetare Gata/Park

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan! Vi söker nu säsongsarbetare till Gatu- och parkenheten i Landskrona stad. Är du den vi söker som vill utöka vårt arbetslag? Har du tidigare erfarenheter och kunskaper inom anläggning och grönyteskötsel och vill vara med och underhålla och utveckla Staden. Då ska du söka denna tjänst!

Arbetsuppgifter
Det dagliga arbetet består i att sköta grönytor, markytor och stränder. Det är en stor variation på arbetsuppgifter som bland annat inkluderar gräsklippning, renhållning, ogräsrensning, offentliga utsmyckningar, beskärning, maskinkörning, trimning och häckklippning. Mindre underhåll och reparationsarbeten av lekutrustning, vandringsleder, bryggor och utegym kan förekomma. Vi är uppdelade i flera enheter på en stor arbetsplats, där vi hjälps åt i det dagliga arbetet och ställer upp för varandra. Därav kan det se lite olika ut inom de olika enheterna, vad vi utför i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du behöver kunna arbeta i grupp men även självständigt, när det behövs. Du är en arbetsvillig person som trivs att arbeta utomhus i alla väder. Då det kan förekomma tunga lyft behöver du ha god fysik. Du har en positiv inställning till dina medarbetare samt till stadens befolkning och du har en yrkesstolthet. Du gör dig förstådd i svenska, i både tal och skrift samt har datorvana. Det är en fördel om du har trädgårdsutbildning med inriktning grönyteskötsel och erfarenhet av grönyteskötsel. Meriterande är yrkesbevis och/eller utbildning i motorsåg och röjsåg, växtkunskap och beskärning, Arbete på väg, Heta arbeten, arbetsmiljöutbildning. Maskinvana är önskvärt då såväl mindre som större maskiner används i det dagliga arbetet. B-körkort är ett krav. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan bli tillsatta innan ansökningstidens slut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Landskrona stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling och dina personuppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Louise Gren Larsson
Telefon 0418-47 36 62
Område Landskrona
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 11 mars 2021 (11 dagar kvar)