RPA -Utvecklare

RPA -Utvecklare

Vi söker en driven och engagerad utvecklare som tillsammans med oss vill vara med och förstärka vår digitala fabrik och bidra till en smartare stad att leva och verka i.

Digitala fabriken är Landskrona stads nya verktyg för att driva agil utveckling inom områdena e-tjänster, processautomation och digitala medarbetare.

Om rollen

Du kommer driva och delta i olika förändrings- och effektiviseringsprojekt så att vi kontinuerligt utvecklar vårt arbetssätt och våra tjänster.

Som utvecklare hos oss utvecklar och driver du framtagandet av färdiga lösningar till alla våra förvaltningar, är delaktig i att ta fram och beskriva utvecklingsstandard samt säkerställer överlämning till drift.

Du har övergripande ansvar för att dina projektaktiviteter levereras med kvalitet, inom tidsramar samt att uppföljning och rapportering sker enligt uppsatta rutiner.

Det är viktigt att skapa en gemensam förståelse för verksamhetens behov och att leda utvecklingen mot uppsatta mål samt se till att vi tillsammans levererar kvalitet.

Service och professionellt bemötande är av största vikt och ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifterna kommer kunna innefatta:
-Genomföra Proof of Concept-arbete.
-Automatisering av processer med tillhörande verktyg, modeller och metoder.
-Designa, utveckla och konfigurera RPA-lösningar.
-Delta som utvecklare i RPA-projekt
-Verksamhetsprocessanalys
-Programmering, dokumentation, testning
-Vidareutveckla och förbättra de interna automatiseringsramverken

Om dig

Du är nyfiken och älskar vad tillämpad teknik kan bidra med till att utveckla olika verksamhetsområden. Du besitter en bred digitalisering & IT kompetens och har kunskap inom Robot-teknik och processautomation. Du har bred kunskap inom programmering. Du har lätt för att ta egna initiativ och jobbar resultatinriktat. Med ett lösningsfokuserat och pragmatiskt arbetssätt arbetar du tillsammans med dina kollegor mot uppsatta mål. Du har en förmåga att arbeta med flera parallella uppgifter och du är med och bidrar till en positiv atmosfär och att vi lever våra värderingar.

Om oss

Digitalisering & IT organisationen är en relativt ny avdelning inom Landskrona stad som arbetar med digital strategi, digitala handlingsplaner, projekt, utveckling, drift och support. Det händer mycket hos oss och vi håller ett högt tempo, ställer tydliga krav och jobbar mot gemensamma målsättningar.UTBILDNING/ERFARENHET - Krav
-God erfarenhet av tekniska införandeprojekt och utvecklingsprojekt.
-Erfarenhet av RPA lösningar. Gärna erfarenhet från tillämpning av UiPath, Blue Prism eller annan RPA-mjukvara.
-God förståelse för test- och kvalitetssäkring av mjukvara
-Intresse och engagemang i att förstå processer där mjukvaror används.
-God analytisk förmåga (analysera resultat och designa återanvändbara lösningar).
-Du besitter en god förståelse för agil utveckling.
-Akademisk bakgrund.
-God svenska i tal och skrift är ett krav.

UTBILDNING/ERFARENHET - Meriterande
-Erfarenhet av IOT och Big Data är meriterande
-Erfarenhet från automatisering, och integration är meriterande.
-Erfarenhet eller arbete inom ekonomi- eller administrativa processer är meriterande.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.landskrona.se/
Sista ansökningsdag 17 jan 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.
I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas.
Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!