Lärare ty/eng åk 7-9

Lärare ty/eng åk 7-9

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan! Västervångskolan är Landskronas största grundskola med ca 760 elever. Skolan ligger i de nord-västra delarna av staden och vi har ett stort upptagningsområde som gör att vi har ett varierat elevunderlag. Att skapa förutsättningar för våra elever att bli framtidsberedda och redo för nästa steg i livet är vårt viktigaste uppdrag. Vi söker en legitimerad lärare med behörighet att undervisa i ty/eng i åk 7-9. I uppdraget ingår att planera, genomföra, bedöma undervisningen samt dokumentera och följa upp elevernas resultat i samarbete och dialog med dina kollegor. Du är en viktig del av ditt arbetslag och har ett nära samarbete med skolledning, elevhälsoteamet och andra professioner internt och externt. I tjänsten ingår mentorskap. På vår skola är det viktigt att skapa en god och inkluderande lärmiljö för alla elever och att ha förmåga att individuellt kunna anpassa undervisningen efter elevernas styrkor, behov och förutsättningar. Du behöver även vara en tydlig ledare i klassrummet där du ger alla elever möjlighet att utvecklas så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar. Vi sätter stor vikt vid förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare, kollegor samt skolledningen på skolan. Vi ser gärna också att du har tidigare erfarenhet av att arbeta språkstärkande och språkutvecklande i din undervisning.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter kopplat till ämneslärarskap med undervisning i tyska och engelska i åk 7-9. Planering, genomförande av undervisning samt utvärdering sker i samarbete med övriga pedagoger i arbetslaget och i ämnesgruppen. Formativ bedömning är centralt. Mentorsskap ingår i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i tyska och engelska. - Krav 01. Strukturerad (målmedvetenhet) - Krav Arbetar enligt en tydlig process, organiserar och planerar sitt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines. 07. Relationsskapande (extraversion) - Krav Tar aktivt initiativ i sociala sammanhang, kliver fram och har lätt för att skapa nya relationer. 11. Lösningsorienterad (problemlösningsförmåga) - Krav Hittar snabbt lösningar på uppkomna problem.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Rekrytering sker fortlöpande under hela rekryteringsprocessen.
Mer info
Kontaktperson Lina Johansson
Telefon 0418-47 45 75
Område Landskrona
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 aug 2022 (8 dagar kvar)