Lärare till barnskötarutbildning Vuxenutbildningen

Landskrona stad · Utbildning · 12 mars

Om jobbet

Vuxenutbildningen ska (under våren/i maj månad)starta en utbildning till Barnskötare
Under 50 veckor kommer vi i samverkan med barnomsorgen i Landskrona att utbilda barnskötare.
Vi kommer därför att anställa en lärare som kan ta ansvar för denna utbildningssatsning.
I tjänsten ingår, utöver undervisning, allt ansvar för anskaffning av APL platser och uppföljning av dessa. Inom ramen för utbildningen till Barnskötare ska också erbjudas möjlighet att validera kunskaper i samverkan med handledare och utifrån elevernas förkunskaper och erfarenheter.
Vi behöver dig som är behörig och legitimerad att utbilda i kurser inom Barn- och Fritidsprogrammet.
Vi vill att du har erfarenhet av såväl arbete med Barn- och Fritidsprogrammets kurser som av utbildning av vuxna. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 mars

Om arbetsplatsen

I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet.Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.Och det är - precis som vår värdegrund - BRA

VÄLKOMMEN TILL OSS!