Lärare i hem och konsumentkunskap i särskolan

Lärare i hem och konsumentkunskap i särskolan

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande.

Arbetsuppgifter
Lärare i hem och konsumentkunskap åk 7-9 i särskolan. Du kommer att arbeta med små grupper av elever på högstadiet i både praktisk och teoretisk hem och konsumentkunskap.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation i hem och konsumentkunskap - Krav Lärarlegitimation i hem och konsumentkunskap

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Marie Olsson
Telefon 0418473577
Område Landskrona
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (33 dagar kvar)