Lärare i engelska/svenska åk 7-9, med möjlighet till förstelärartjänst

Lärare i engelska/svenska åk 7-9, med möjlighet till förstelärartjänst

Seminarieskolan i Landskrona är en skola för elever mellan 6 och 16 år. Vi söker nu en lärare för undervisning i engelska och svenska år 7-9. Som lärare hos oss bedriver du en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutvecklingen som i den personliga utvecklingen.

I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med det team som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som kollegor och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

På Seminarieskolan arbetar vi tillsammans för att stödja och utveckla unga, så att varje elev når sin fulla potential och kan möta framtidens utmaningar med kreativa idéer. Resan från förskoleklass till årskurs 9 ska vara rolig, lärorik, spännande och utmanande. Det är kul att utvecklas!

Tillsammans är vi alla med och bidrar till en skolvardag som präglas av stimulans, sammanhang och lärande.

Vill du vara med och göra skillnad? Då är du varmt välkommen med din ansökan.

Vi kallar till intervjuer fortlöpande. Välkommen med Din ansökan redan idag!Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i engelska och svenska år 7-9.

Du har goda kunskaper om skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens behov eller elevgruppens behov. Du utvecklar den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande.

Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.landskrona.se/
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.
I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas.
Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!