Lärare i NO åk 4-9

Lärare i NO åk 4-9

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan! Vi söker en legitimerad lärare med behörighet att undervisa i grundskolans NO ämnen åk 7-9. I uppdraget ingår att planera, genomföra, bedöma undervisningen samt dokumentera och följa upp elevernas resultat i samarbete och dialog med dina kollegor. Du är en viktig del av ditt arbetslag och har ett nära samarbete med skolledning, elevhälsoteamet och andra professioner internt och externt. I tjänsten ingår mentorskap. På vår skola är det viktigt att skapa en god och inkluderande lärmiljö för alla elever och att ha förmåga att individuellt kunna anpassa undervisningen efter elevernas styrkor, behov och förutsättningar. Du behöver även vara en tydlig ledare i klassrummet där du ger alla elever möjlighet att utvecklas så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar. Vi sätter stor vikt vid förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare, kollegor samt skolledningen på skolan. Vi ser gärna också att du har tidigare erfarenhet av att arbeta språkstärkande och språkutvecklande i din undervisning.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter kopplat till att planera, genomföra samt utvärdera undervisningen kvalitativt och systematiskt i samarbete med kollegor. Bedömning och betygssättning är centrala delar i uppdraget samt mentorsskap.

Kvalifikationer
Formell lärarlegitimation med behörighet i NO för åk 7-9 - Krav 3.1 Skapa relationer och nätverk - Krav Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både internt och externt. Du bygger effektiva kontaktnätverk inom och utanför organisationen. Du hanterar konflikter på ett lugnt och konstruktivt sätt och använder humor för att förstärka relationerna med andra. 7.1 Anpassa och reagera på förändring - Krav Du har lätt att anpassa dig till ändrade förhållanden, du uppmuntrar nya idéer och stödjer initiativ till förändringar. Du rättar din personliga stil i förhållande till andra människors behov och situationer samt visar respekt och känslighet för allas olikheter.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Tillsättning av tjänsten sker löpande under ansökningsperioden. I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Lina Johansson
Telefon 0418-47 45 75
Område Landskrona
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (5 dagar kvar)