Lärare i Fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i Fritidshem/Fritidspedagog

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
I lugna och natursköna omgivningar och med utsikt över Öresund och vackra Ven finns Glumslövs skola. Rent geografiskt är Glumslöv en utmärkt by att pendla till med bra möjligheter till kommunikation med buss, tåg, cykel eller bil. Skolan är en F-9 skola med 500 elever. ca 170 av dessa 500 elever är inskrivna på vårt fantastiska fritidshem, där våra fritidslärare samverkar med skolan för att skapa ett heldagslärande för våra elever. Fritidshemmet är idag uppdelat i tre avdelningar. F-klass, Åk 1 och åk 2-4 är dessa avdelningar och är till hösten i tre olika byggnader integrerade i skolan. Som lärare i fritidshem hos oss driver och utvecklar du den pedagogiska verksamheten på fritidshemmet. Tillsammans med dina kollegor skapar du en röd tråd genom hela elevens dag och utmanar för lärande. Arbetslaget har varje vecka gemensam planeringstid där du tillsammans med dina kollegor kommer att planera och utvärdera verksamheten utifrån LGR11/22. Vi har även två kompetenstillfällen per termin där vi, som fritidsarbetslag tillsammans med ledningen, arbeta utifrån forskningsbaserat material. Att arbeta på fritids innebär öppning, stängning och allt där emellan. Vi använder oss av digitala verktyg för in/utcheckning på fritids. Fritids är idag öppet mellan kl. 6.00 till 17.30. Skolorna ingår i skolområdet Härslöv/Glumslöv med gemensam rektor, elevhälsoteam och kompetensutveckling. Vi arbetar nära våra elever och genom att vi tar vara på elevernas drivkraft i lärandet utifrån varje barns lärpotential når vi tillsammans nya och spännande vägar till kunskap och lärande. Våra prioriterade mål för läsåret 2021/2022 är trygghet och studiero, kvalitativ undervisning på vetenskaplig grund och delaktighet och inflytande. Vi är en partnerskola vilket innebär att vi har ett samarbete med Malmö högskola vara med och utbilda framtidens lärare. Detta innebär att alla som arbetar hos oss är med och bidrar till att få fram nya lärarkollegor. Glumslöv skola: Vi tillsammans -För kunskap, delaktighet och trygghet

Kvalifikationer
* Vi söker dig som är legitimerad fritidslärare/fritidspedagog med behörighet i ämnet bild. * Du är flexibel och har en god samarbetsförmåga. * Relationer är en nödvändig förutsättning för all pedagogisk verksamhet och i enlighet med det, bemöter du arbetskamrater, elever och föräldrar på ett ödmjukt och professionellt sätt. * Du är engagerad och har en god förmåga att intressera och entusiasmera elever.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Heléne Rosengren
Telefon 0733474286
Område Landskrona
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (11 dagar kvar)