Kvällssjuksköterska i hemsjukvården

Kvällssjuksköterska i hemsjukvården

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.
I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas.
Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Omsorgsförvaltningen ger äldre och personer med fysiska och psykiska funktionshinder service och omvårdnad. Vår målbild är att skapa ett gott liv med vård och omsorg. För att åstadkomma detta ser vi möjligheterna att ta vara på det friska och tror på varje människas vilja att ta ansvar för sitt liv. Vi anser att en positiv framtidsbild och att vara aktiv berikar livet. Vi utgår från att alla vill bo i egen bostad, vara delaktiga i samhällslivet och bibehålla banden med vänner. Nu söker vi dig som är intresserad av att jobba som kvällssjuksköterska hos oss i hemsjukvården i Landskrona stad.


Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i en organisation (Hemsjukvård, Särskilt boende och LSS) med 56 sjuksköterskor och 19 undersköterskor som är fördelade i olika team. Som kvällssjuksköterska inom hemsjukvården är du en del i att upprätthålla patientsäkerhet i Landskrona Stad. Du kommer att arbeta tillsammans med ytterligare en kvällsköterska där du kommer att få tillgång till stöd och hjälp. Inom Landskrona Stad finns det en HSL-grupp av undersköterskor med utökade delegeringar. De utökade delegeringarna och hantering av HSL-gruppens undersköterskor sker via de omvårdnadsansvariga sjuksköterskorna som arbetar under dagen. Vi är samlokaliserade i ett nyrenoverat hus vid Kungsgatan 15 med olika professioner som arbetar med våra patienter, vilket ger nya perspektiv och ökad kvalitet för patienter inskrivna i hemsjukvården.

Uppdraget innefattar traditionella arbetsuppgifter för en kvällsköterska. Att stödja och entusiasmera personal, anhöriga och andra vårdgivare ingår som en del av dina arbetsuppgifter. Arbetet innebär kontakter inom den egna verksamheten och med andra vårdgivare, slutenvård, primärvård och ambulans i regionen. Du kommer att vara i kontakt med medicinteknik och med patienter som har komplexa vårdbehov.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är distriktssköterska, specialistsjuksköterska med inriktning mot äldre alternativt allmänsjuksköterska. B-körkort för manuell växellåda är ett krav. Du har även god vana att dokumentera i journalsystem.
Erfarenhet av arbete inom kommunal vård, palliativ vård, slutenvård och primärvård är meriterande. I Landskrona Stad lever människor med många olika nationaliteter och vi ser gärna sökande med bred kulturell kompetens. Vi vill att ditt arbete präglas av ett etiskt förhållningssätt och utförs i enlighet med gällande författningar och riktlinjer. Som person är du lugn, metodisk och med ett vetenskapligt förhållningssätt.

Tjänsten gäller 100 procent kvällstid och är förhandlingsbart och innebär en veckoarbetstid på 38,25 timmar. Nu innebär tjänsten 5 veckors schema. Detta kan över tid komma att ändras till 4 veckors schema. Det finns goda möjligheter att påverka schemastrukturen.Övrigt
Intervjuer sker löpande.

För att bli aktuell för en anställning i Landskrona stad behöver du uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling.

Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi tillämpar individuell lönesättning.
Mer info
Kontaktperson Gustav Håkansson
Telefon 0418 470313
Område Landskrona
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (60 dagar kvar)