Kommunikatör

Kommunikatör

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Kulturförvaltningen i Landskrona stad söker nu en självgående och driven kommunikatör. Organisatoriskt ligger tjänsten inom avdelning Uppleva, men dina uppdrag och arbetsuppgifter kommer även att finnas i förvaltningens avdelningar Lära, Bibliotek/Civilsamhälle, samt Stab & utveckling. Du ansvarar för löpande information och kommunikation, såväl internt som externt, och stödjer hela förvaltningen i dess kommunikationsuppdrag. Detta kommer att innebära allt från framtagning av informations- och presentationsmaterial, grafisk utformning och design, texter för webb och sociala media, uppdatering av information på hemsidor och intranät, informationsinsatser internt, och vid de arrangemang som vi genomför i det offentliga rummet, ute i Landskrona och på Ven.

Kvalifikationer
Vi vill att du har utbildning inom kommunikationsområdet och erfarenhet av att arbeta med layout. Du har ett gott omdöme och fingertoppskänsla för kommunikation. Du har erfarenhet av olika medier, exempelvis foto, film, webb och press och vågar vara modig i den kreativa processen. Du är en van skribent med god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift med känsla för form och pedagogisk presentation. Det är meriterande om du har erfarenhet av vårt verksamhetsområde och arbete i offentlig förvaltning samt förståelse för en kommuns komplexa uppdrag. Då tjänsten även kan innefatta andra typer av uppdrag och praktiska uppgifter, bör du vara orädd att rycka in där det behövs. Som person har du ett positivt förhållningssätt, är noggrann och kvalitetsmedveten och du får gärna ha en kreativ ådra. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Landskrona stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling och dina personuppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (7 dagar kvar)