Handledare till Aktivitetshuset Hamnen

Handledare till Aktivitetshuset Hamnen

Det här är jobbet för dig som är intresserad av att hjälpa människor med psykisk ohälsa/funktionsnedsättning att få en aktiv och meningsfull vardag.

Aktivitetshuset Hamnen är en verksamhet med daglig sysselsättning för vuxna psykiskt funktionsnedsatta. Aktivitetsgrupper, caféverksamhet och en koloniträdgård är några av sysselsättningsalternativen. Verksamheten utvecklas kontinuerligt, det finns gott om utrymme för idéer, kreativitet och nytänkande.

På förmiddagarna är du handledare till en ung man med förvärvad hjärnskada med aktivitetsplats på Landskrona ridhus. Under eftermiddagarna ingår du i
Aktivitetshusets ordinarie personalstyrka.
Du har examen från gymnasiets Omvårdnadsprogram kombinerat med erfarenhet från arbete med psykiskt funktionsnedsatta, vilket är ett krav.

Eftersom du arbetar halva dagen i stallmiljö är det en fördel om du är van vid hästar och stall.

Du bör vara aktivitetsinriktad, självständig och idérik. Arbetet kräver stor lyhördhet och respekt för människors olikheter.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort B önskvärt.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.landskrona.se/
Sista ansökningsdag 28 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet och till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.
I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas.
Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Individ- och familjeförvaltningen arbetar med socialt arbete riktat till barn, unga, vuxna och familj inom socialtjänstens olika områden. Förvaltningen har en målgruppsinriktad organisation bestående av tre olika verksamhetsområden; för Barn och Unga, för Vuxna samt för Utveckling och Service. Vi bedriver ett ständigt kvalitets- och utvecklingsarbete i förvaltningen.

VÄLKOMMEN TILL OSS!