Handledare Arbetsmarknad Landskrona

Handledare Arbetsmarknad Landskrona

Vi söker dig som kan arbeta med att handleda deltagare i teoretiska moment och ge deltagarna samhällsinformation som kan underlätta utredningen av deras rätt till Ekonomiskt bistånd och som är till nytta för dem i vardagslivet. Som handledare tar du fram och anpassar innehållet efter insatsens behov och målsättning. Du kommer ingå i ett team med en annan handledare.

På den praktiska verksamhetssidan är arbetet som handledare att skapa praktiska arbetsuppgifter, handleda deltagarna i arbetsmomenten för att validera dem enligt vår KGA-modell (KomptensGarantier för Arbetsmarknaden). Du får grundutbildning i vår modell. Dokumentation ingår i uppdraget.

I den praktiska verksamheten ansvarar du för att skapa en arbetsliknande miljö med praktiska uppgifter som lämpar sig för personer som på olika sätt står utanför arbetsmarknaden. Du ansvarar för att ta fram arbetsmoment och handleda deltagarna i arbetsgruppen, med hänsyn till deltagarens förmåga. Du är med och utvecklar uppdraget efter behov. Du kommer ingå i ett team med andra handledare.

I din roll som handledare hos oss är det viktigt att du självständigt kan skapa en god delverksamhet och samspela kreativt i arbetslaget. För den praktiska verksamheten behöver du ha intresse och erfarenhet av hantverk, trädgård och grön näring.

Vi kommer att rekrytera löpande så skicka in din ansökan idag. Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

* Arbetat med målgruppen eller liknande uppdrag
* Använt sig av dokumentation i liknande arbetssituation
* Hantverkskunnig och/eller arbete med trädgård/grön näringDu behöver ha kompetens och erfarenhet av praktiskt och teoretiskt arbete i gruppform, gärna mot målgruppen långtids-arbetssökande. Det är viktigt att du har intresse och erfarenhet av att möta människor med en mångfald av olika bakgrunder, resurser och hinder och att du har en vilja att se dem växa. Du inspireras av ett brett uppdrag och har dina starka sidor i att arbeta med människor i gruppform.

2.1 Arbeta med människor, Visar intresse och förståelse för andra; Passar in i gruppen och skapar laganda; Uppmärksammar och belönar andras bidrag; Lyssnar, rådfrågar andra och kommunicerar proaktivt; Stödjer och bryr sig om andra; Visar respekt för andra gruppmedlemmars åsikter och bidrag; Utvecklar självinsikt och kommunicerar den öppet.

5.2 Skapa och uppfinna, Skapar nya idéer, infallsvinklar och insikter; Skapar innovativa produkter eller modeller; Skapar ett brett spann av lösningar på problem; Söker möjligheter till förbättring av organisationen; Uppfinner effektiva förändringsinitiativ.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll HR & Personal, Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.landskrona.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.
I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas.
Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!