Grundskollärare flexgrupp

Grundskollärare flexgrupp

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan! Seminarieskolan är en F-9 skola belägen i de centrala delarna av Landskrona med närhet till såväl parker, centrum samt kulturutbud. På Seminarieskolan arbetar vi tillsammans för att stödja och utveckla unga så att varje elev når sin fulla potential och kan möta framtidens utmaningar med egen kraft. Resan från förskoleklass till årskurs 9 ska vara rolig, lärorik, spännande och utmanande. Det är kul att utvecklas!

Arbetsuppgifter
Du arbetar i skolans flexgrupp, som är en särskild undervisningsgrupp, för elever i åk 1-6. Där arbetar du tillsammans med en eller flera kollegor för att ni ska kunna arbeta flexibelt i både tid och rum samtidigt som ni är elevnära. Du ansvarar för planering, undervisning och bedömning av eleverna med dina kollegor som god hjälp. Du arbetar också nära lärarna i elevens reguljära klass för att den kontakten inte ska brytas. Vi arbetar med målet att tiden i vår särskilda undervisningsgrupp ska vara begränsad och med tydlig gemensam målsättning där vi fortlöpande utvärderar tillsammans. Du har ett gott samarbete med skolans elevhälsoteam där vi tillsammans arbetar med ett tydligt kunskapsfokus. Du har lärarlegitimation och gärna erfarenhet från läraryrket. Bred behörighet är meriterande då du undervisar i många ämne.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Rekrytering sker löpande under annonsering.
Mer info
Kontaktperson Lina Persson
Telefon 0418474511
Område Landskrona
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (3 dagar kvar)