Grundskollärare 1-6, Albanoskolan

Grundskollärare 1-6, Albanoskolan

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan! Albanoskolan är Landskronas äldsta skola och grundades 1894. Skolan ligger i den västra delen av centrum och vi har nära till havet, museet och grönområden. På Albanoskolan erbjuds alla elever en likvärdig utbildning av hög kvalitet utifrån sina egna förutsättningar och behov. Vi har höga förväntningar på våra elever och ett tydligt kunskapsfokus. Vårt arbete på skolan ska bidra till att eleverna utvecklar en god självkänsla och tillit till sin egen förmåga, att i en trygg och trivsam lärmiljö skapa lust till fortsatt lärande. Genom trygghet och höga förväntningar skapar vi kunskap tillsammans.

Arbetsuppgifter
Albanoskolan är i en spännande fas och vi söker dig som har lärarlegitimation att undervisa i årskurs 1-6. Du kommer att vara mentor och ha ansvar tillsammans med en kollega i årskurs 4. Utöver undervisning har du i vardagen ett nära samarbete med de övriga i arbetslaget. Arbetslaget är drivande i att jobba med digitala hjälpmedel i undervisningen. Där finns ett tydligt elevfokus, positiv elevsyn och ett starkt intresse för skolutveckling. Ditt arbete ska bidra till att eleverna utvecklar en god självkänsla och tillit till sin egen förmåga och du ansvarar för en trygg och trivsam lärmiljö som skapar lust till fortsatt lärande. I ditt pedagogiska ledarskap har du förmåga att strukturera ditt arbete och du är lyhörd för elevers kunskapsutveckling och behov av stöd.

Kvalifikationer
Vi söker en legitmerad lärare mot årskurs 1-6: - Du vill ge varje elev möjlighet att nå toppen av sin potential. - Du är engagerad och har en god förmåga att intressera och entusiasmera elever, - Du kan planera, genomföra och utveckla verksamheten. - Intresserad av att utvecklas och skicklig på att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Susanna Arroyo
Telefon 0418474171
Område Landskrona
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)