Grundskollärare åk 4-6

Grundskollärare åk 4-6

Alléskolan är belägen i Landskronas centrala delar med närhet till såväl centrum, kultur, lummiga parker, fritidsaktiviteter och hav. Vi är en F-6 skola med ca 370 elever från jordens alla hörn. Som lärare arbetar du i team tillsammans med din/-a närmsta ämneskollegor men du har även övriga kollegor på nära håll och i ett tätt samarbete utbyter ni erfarenheter, utvecklas tillsammans och arbetar gemensamt för alla elevers bästa. Alléskolan växer och därför söker vi nu ytterligare en kollega till vårt mellanstadie. Du kommer arbeta som ämneslärare och undervisa elever i åk 4-6. I tjänsten ingår mentorskap för en grupp elever. Är du en person som hellre ser möjligheter än hinder, en person som vill vara i ständig utveckling själv och tillsammans med kollegor och elever, en person som vill arbeta på en skola med driv? Då är du hjärtligt välkommen med din ansökan! Vi söker främst dig om är behörig att undervisa i svenska/svenska om andraspråk och SO men även andra behörigheter kan vara av intresse så tveka inte på att söka. Lärarlegitimation
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.landskrona.se/
Sista ansökningsdag 14 juni 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.
I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas.
Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!