Grundskollärare åk 1

Grundskollärare åk 1

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.
I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas.
Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!Arbetsuppgifter
Grundskollärare F-3

Alléskolan ligger i Landskronas centrala delar med närhet till både kultur, hav, lummiga parker och allt vad staden har att erbjuda. Hos oss är vi starka tillsammans där vi bygger vår organisation på arbete i team.

Vi söker nu grundskollärare som tillsammans med andra lärare, förskollärare och fritidspedagoger vill arbeta i årskurs F-3.
Du är en person som tycker om att driva utveckling och ser möjligheter. Du trivs bäst när du arbetar i team där vi tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för våra elever.
Tillsammans med kollegorna i ditt team planerar, undervisar och utvärderar du undervisningen med elevens bästa i ständigt fokus.
Du är en del av skolans gemensamma skolutvecklingsarbete som sker varje vecka där vi tillsammans växer, delar med oss och inspirerar!

Som lärare, F-3, på Alléskolan arbetar du i förskoleklass och följer sedan eleverna till årskurs 3. Under F-1 arbetar du tillsammans med lärare och förskollärare, under åk 2-3 arbetar du tillsammans med lärare och fritidspedagoger. Under alla år tillsammans som ett starkt team där ni nyttjar varandra kompetens och behörighet.

Kvalifikationer
Legitimerad grundskollärare - Krav

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Rekrytering sker löpande under annonsering.
Mer info
Kontaktperson Magnus Nilsson
Telefon 0733474236
Område Landskrona
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 aug 2022 (4 dagar kvar)