Grundskollärare Åk 4-6, ma/no, Asmundtorps skola

Grundskollärare Åk 4-6, ma/no, Asmundtorps skola

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare för åk 4-6, med behörighet att undervisa i Ma, NO, Tk. En bred kompetens för 4-6 är meriterande. Du ingår i ett arbetslag där pedagogisk målmedvetenhet, flexibelt synsätt på arbetet och kreativt samarbete är grundläggande komponenter. För dig som lärare innebär det att du samplanerar din undervisning. För att lyckas bra i ditt arbete behöver du vara mycket intresserad av och engagerad i elevernas utveckling. Du vill skapa intresse och nyfikenhet hos eleverna och tillsammans med dem skapa en positiv lärmiljö där de får utveckla sina förmågor utifrån sina förutsättningar. Du ska ha positiva förväntningar på eleverna och skapa goda relationer med elever och kolleger samt vårdnadshavare. Upplägget i din undervisning ska vara tydlig och strukturerad så att eleverna förstår vilka mål du har med lektionerna och undervisningen. Du ska ha goda ämneskunskaper, vilka du ska kunna använda så att eleverna tar till sig undervisningen. Du trivs med positiva och inspirerande arbetskamrater som hjälps åt. Vi söker dig som kan inspirera och engagera eleverna samt få dem till att känna arbetsglädje och motivation för sitt skolarbete. Vi ser gärna att du arbetar kreativt och laborativt samt att du arbetar med IT i undervisningen. Eleverna i årskurs 1-3 har varsin iPad. Elever i årskurs 4-9 har varsin dator. Meriterande är utbildning i NTA. I det dagliga arbetet måste du vara flexibel, lyhörd och se möjligheter för att utveckla undervisningen.

Kvalifikationer
Du är grundskollärare med adekvat utbildning och är: - Flexibel och har en god samarbetsförmåga - Arbetslagsinriktad och kommunikativ - Engagerad och har en god förmåga att intressera och entusiasmera elever - Intresserad av att utvecklas och skicklig på att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Sandra Röiseth
Telefon 0418-474441
Område Landskrona
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)