Fritidspedagog eller förskollärare till förskoleklass och fritidshem

Fritidspedagog eller förskollärare till förskoleklass och fritidshem

Om arbetsplatsen
Pilängskolan är en f-6 skola med ca 200 elever. Nu söker vi förskollärare eller fritidspedagog för arbete i förskoleklass och i fritidshemmet. Skolan är placerad i Karlslundsområdet, ett bostadsområde som är i en aktiv och spännande utvecklingsfas, nya bostäder växer fram och ett nytt idrotts- och rekreationsområde planeras. Karlslundsområdet ska bli en naturlig mötes- och rekreationsplats för Landskronaborna och stadens föreningsliv. Mitt i området ligger Pilängskolan, en liten, mångkulturell skola där alla får känna sig sedda och välkomna. Genom engagerad och kunnig personal skapar vi likvärdiga möjligheter för alla elever att känna sig stolta, uppnå målen och bli delaktiga i samhället. Här står undervisning och kunskap i fokus. Vi vågar utmana och vi är stolta över vår verksamhet som är i ständig utveckling.

Arbetsuppgifter
Du arbetar med skolans yngsta elever under skoldagen och i fritidshemmet. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera och genomföra det pedagogiska arbetet utifrån såväl skolans styrdokument som elevernas behov och intressen. Du samarbetar med dina närmaste kollegor och övrig skolpersonal för att skapa en god lärmiljö där varje elev får utvecklas och trivas. På Pilängskolan arbetar vi tillsammans för att varje elev ska nå sin fulla potential och kunna möta framtidens utmaningar med kreativa idéer. Du skapar förutsättningar för detta genom att utveckla din undervisning till att vara inspirerande och kreativ, språkutvecklande och stödjande. Har du handlingskraft och kompetens och vill vara med och göra skillnad? Välkommen, vi behöver dig! Vi kallar till intervjuer fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Rekryteringen kan komma att avslutas tidigare om vi hittar rätt kandidat. Varmt välkommen!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har behörighet att undervisa i förskoleklassen och/eller i fritidshemmet. Erfarenhet av att undervisa flerspråkiga elever är meriterande. Vi förutsätter att du har en positiv elevsyn. Du är kreativ, ansvarstagande och kan anpassa ditt förhållningssätt och din undervisning utifrån den individuella elevens eller elevgruppens behov. Din förmåga att kommunicera och att skapa positiva relationer med elever, föräldrar och kollegor är god. Genom din undervisning och ditt ledarskap skapar du förutsättningar för trygghet, delaktighet och lärande för eleverna.

Övrigt
Mer info
Kontaktperson Stina Hyltmark
Telefon 0733-474301
Område Landskrona
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 aug 2022 (9 dagar kvar)