Fritidspedagog / Lärare i fritidshem

Fritidspedagog / Lärare i fritidshem

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en ny kollegor till vårt fritidshem! Du arbetar på Seminarieskolans fritidshem där du omges av engagerade och entusiastiska kollegor och elever fulla med energi, glädje och driv. Vi söker dig som vill vara med att driva utvecklingen av vårt fritidshem. På Seminarieskolan har alla fritidsavdelningar egna lokaler vilket ger oss fantastiska möjligheter till att bedriva en kvalitativ undervisning i fritidshemmet. Vi har också ett inspirerande närområde samt tillgång till både idrottshall, sal för hem- och konsumentkunskap och andra specialsalar som riktar sig mot såväl skola som fritidshem. Vi arbetare med löpande intervjuer under ansökningstiden så skynda dig att söka.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation - Krav 03. Stabil (emotionell stabilitet) - Krav Hanterar stress på ett konstruktivt sätt, bibehåller ett gott humör vid press och motgångar. 07. Relationsskapande (extraversion) - Meriterande Tar aktivt initiativ i sociala sammanhang, kliver fram och har lätt för att skapa nya relationer. 11. Lösningsorienterad (problemlösningsförmåga) - Meriterande Hittar snabbt lösningar på uppkomna problem.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Lina Persson
Telefon 0418474511
Email Mejla Lina Persson
Område Landskrona
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 okt 2022 (16 dagar kvar)