Fastighetstekniker

Fastighetstekniker

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. Vill du vara med och verka i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan! Landskrona fastighetsförvaltnings AB är ett helägt kommunalt bolag i Landskrona hus AB koncernen. Arbetsplatsen Vår uppgift är att förvalta lokaler till stadens samtliga förvaltningar. Staden äger 180 fastigheter som vi förvaltar och även ett antal inhyrda fastigheter som också ingår i vår förvaltning. Våra största kunder är skola, omsorg men alla förvaltningar i staden ligger under våra vingar. På Fastighetsavdelningen är vi för närvarande 23 anställda med egen förvaltningschef, teknikeravdelningen består av 8 tekniker och en Driftchef. Tjänsten innefattar drift och skötselansvar för Landskrona stadsfastigheter. Du kommer att ingå i vår driftgrupp och ha huvudsakligt ansvar för dina fastigheter inom ett förvaltningsområde. Du kommer att självständigt och i grupp utföra felavhjälpande åtgärder och tillsyner på fastigheterna. Du kommer att jobba nära dina kollegor på LFAB där vikten av att kunna samarbeta är viktig. Vi utvecklar oss ständigt och håller i dagsläget på införa nya digitala hjälpmedel som en del i arbetet, att hantera digitala hjälpmedel ser vi som en nödvändighet i arbetet. Vi arbetar i Vitec (fastighetssystem),UBW (faktura system) och kommunicerar via mejl och Teams.

Arbetsuppgifter
Vi jobbar efter värdegrunden RAKT som står för följande Arbetsuppgifter * Helhetsansvar för den dagliga driften i sina fastigheter. * Ansvar för samtliga tekniska försörjningssystem i sina fastigheter. * Kontakt med hyresgäster och ansvarig för åtgärder och återkoppling vid felanmälan i Vitec. * Ansvar för inköp av material och avrop på tjänster. * Kunna vara behjälplig vid myndighetsbesiktningar. * Tillsyn av fastigheterna enligt upplagt schema. * Upprätthållande av god ordning i fastigheterna. * Hantera mediaavläsning * Aktivt arbeta med förbättringsarbeten inom fastigheterna. * Aktivt bedriva arbetsmiljöarbete. RESULTAT: Vi håller vad vi lovar genom att leverera rätt saker, på rätt sätt och i rätt tid. Genom vår professionella leverans bygger vi förtroende, tillit och resultat. ANSVAR: Vi har öppet sinne och ärliga avsikter i vår raka och tydliga kommunikation. Vi tar ansvar genom att leverera hög kvalitet med stort engagemang. Vi lyssnar och återkopplar. Vi behandlar varandra med omtanke och ger varandra utvecklande feedback och uppskattning. Vi har stor respekt för varandras olikheter. KVALITET: Vi är Landskronas bäst samlade fastighetskompetens. Vi arbetar med ständig utveckling och bemöter våra kunder med hög social och yrkesmässig kompetens. TILLSAMMANS: Genom samarbete uppnår vi resultat och bra relationer. Med ett utbyte av erfarenhet och kompetens levererar vi alltid tjänster av hög kvalitet. Delaktighet är viktigt för oss.

Kvalifikationer
Någon typ av teknisk gymnasieutbildning gärna med påbyggnad inom fastighetsteknik eller motsvarande erfarenheter från yrkeslivet. B körkort och goda kunskaper i svenska ett krav.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Landskrona stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling och dina personuppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Magnus Wiktorin
Telefon 0701 486046
Område Landskrona
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (10 dagar kvar)