Fastighetsskötare - Ishall

Fastighetsskötare - Ishall

Om arbetsplatsen
Teknik- och fritidsförvaltningen, avdelning Idrott och fritid söker nu en ny driven och engagerad Fastighetsskötare till vår ishall. Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Landskrona har ett rikt utbud av olika typer av idrottsanläggningar. Runt idrottsplatsområdet i Karlslund finns anläggningar för ett stort antal olika idrotter såsom fotboll, handboll, basket, ishockey, konståkning, friidrott, tennis, pingis, tyngdlyftning, varpa, ridsport m.m. Ute i de mindre kommundelarna finns idrottsanläggningar för framför allt fotboll. Idrott och fritids avdelningen sköter driften av bad- och idrottsanläggningar, har hand om föreningsservice med bokning av hallar och administration av föreningsbidrag och lotteritillstånd. Vi är totalt ca 40 anställda Organisatoriskt är avdelningen uppdelad i tre enheter; Puls arena/Föreningsservice, Bad och Anläggning. Du kommer tillhöra anläggningsavdelningen som utgår från idrottsplatsen och du kommer ha 9 personer som närmast kollegor och en arbetsledare. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare i Ishallen sköter du inre- och yttre fastighetsunderhåll av ishall samt daglig isvård. Tillsyn och underhåll av maskiner och system. Samt daglig kontakt och samarbete med föreningar och skolor som nyttjar vår ishall. Grönyteskötsel runt omkring ishall och idrottsplatsområdet. Arbetsuppgifterna sker under stort eget ansvar men kan vid behov fördelas mellan badanläggningar, grönytor och idrottsfastigheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har maskinkunskaper. tex erfarenhet som maskinoperatör eller liknande. Har arbetat eller varit engagerat i föreningslivet är högt meriterande för att förstå deras önskemål och behov. Är du utbildad Ismakare är detta också högt meriterande, annars fås denna utbildningen av oss. Att visa intresse och förståelse för andra tar vi för givet och att man skapar laganda i arbetsgruppen. Vi ser att du är flexibel och anpassar dig till ändrade förhållande, accepterar nya idéer och initiativ till förändringar. Anpassar personlig stil till olika människor och situationer samt visar respekt och känslighet för kulturella och religiösa olikheter. Du är bra på att planera och organisera samt utnyttjar arbetsdagen effektivt och kommer med nya idéer och mer effektiva arbetssätt. Du tycker om att leverera resultat och uppfylla kundförväntningarna, sätter höga normer för kvalitet och kvantitet. Arbetar på ett systematiska, metodiskt och pålitligt sätt. Du talar och skriver svenska obehindrat då det innebär daglig kontakt och samarbete med föreningar. B-körkort för manuell växellåda är ett krav i tjänsten.

Övrigt
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstiden löper ut.
Mer info
Kontaktperson Sandra Adolfsson
Telefon 0418-470492
Område Landskrona
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)